• Rating 9.22 out of 10,
  based on 467 real customer reviews.

  Maxifleur Kunstplanten

  9.22 out of 10 based on 467 user ratings

  Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

  Open: Monday-Friday 9am-17pm

  Phone: +31 - 085 - 4019712

 • Alle producten worden
  gemodelleerd geleverd
 • Niet van echt
  te onderscheiden
 • Meer dan 9500 producten
  uit voorraad leverbaar
 • Gratis verzending
  vanaf € 100,-*

Groene Kunstplanten

Iedereen houdt wel van wat groen in huis. Met de groene kunstplanten van Maxifleur haalt u beplanting in huis waar u jarenlang plezier van heeft. Of u nu kiest voor een leuke mini Eucalyptus, een Ruscus Bonsai Deluxe of een wat grotere Cycas Palm met de groene kunstplanten van Maxifleur lukt het altijd om de juiste plant voor de juiste plek te vinden. Denk bijvoorbeeld aan onze prachtige Agave plant die bij geen enkele entree zal misstaan. Maar ook de klassieke Buxus doet het daar natuurlijk altijd goed.

Bent u er aan toe om een groene kunstplant in uw woonkamer, kantoor te plaatsen? Wij hebben veel groene kunstplanten op voorraad, waardoor u al snel kunt genieten van deze prachtige decoraties. Wacht niet langer en bestel nu!

 

Groene Kunstplanten

Met de groene kunstplanten van Maxifleur plaatst u heel gemakkelijk planten geschikt voor vele ruimtes. Doordat u binnen ons assortiment kunt sorteren op de toepassing waarvoor u de groene kunstplanten gaat gebruiken vindt u snel en gemakkelijk de juiste groene kunstplanten voor uw situatie. Zo kiest u bijvoorbeeld alleen kunstplanten die geschikt zijn voor plaatsing op een vensterbank, of kiest u de optie waarmee u alleen de groene kunstplanten ziet die geschikt zijn voor buitengebruik.

Een groot voordeel van groene kunstplanten t.o.v. echte planten is dat ze onderhoudsvrij zijn. U hoeft ze uiteraard geen water te geven en hebben ook geen zonlicht nodig. Een bijkomend voordeel is dat groene kunstplanten ook altijd groen blijven! Bij een echte plant zult u vroeg of laat altijd met minder mooie, dorre bladeren te maken krijgen. Het enige dat u nog moet doen, is de kunstplant af en toe een keer reinigen met ons speciaal ontworpen reinigingsmiddel dan wel met een Swiffer of plumo!

Doordat Maxifleur al sinds 1991 met veel passie en toewijding kunstplanten ontwerpt en produceert weet u zeker dat u bij ons verzekerd bent van de hoogste kwaliteit groene kunstplanten. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze kunstplanten bijna niet meer van echt zijn te onderscheiden. U krijgt dus de look en feel van een echte plant, maar dan als een kunstplant.

Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar beplantingsadvies voor uw kantoor, neem dan gerust contact op met het telefoonnummer 085-4019712. We helpen u graag de juiste keuze te maken.