Kunst cactussen

Kunst cactussen

Een kunst cactus…. wat zou dat toch enorm handig, praktisch en mooi zijn! Want met een Cactus als kunstplant hoeft u zich om het onderhoud en de stekels geen zorgen meer te maken. Het stoere plantje dat regelrecht uit Western movies lijkt weggelopen te zijn, is enorm gewild vandaag de dag en wij weten wel waarom! De kunst cactus doet het enorm goed in de vandaag de dag zo gewilde urban jungle trend of een industrieel interieur. Daarom hebben wij onze cactussen in meerdere soorten en uitvoeringen laten ontwerpen voor ons. Van boeketten en cactussen in pot tot prachtige kunsthangers. Zo zijn er zelfs cactusachtigen in een speciale UV-bestendige buitenvariant. Voor welke gaat u?

Opuntia kunst Cactus 30cm - groen
€ 5,95 € 4,92
Euphorbia kunst Cactus 25cm - grijs
€ 5,95 € 4,92
Euphorbia kunst Cactus 70cm
€ 94,95 € 78,47
Euphorbia kunst Cactus 140cm
€ 137,50 € 113,64
Tetragonus Cactus kunstplant 70cm - groen
€ 67,95 € 56,16
Opuntia kunst Cactus  65cm
€ 13,95 € 11,53
Tetragonus Cactus kunstplant 45cm - bruin
€ 25,95 € 21,45
Tetragonus kunst Cactus 35cm - bruin
€ 15,95 € 13,18
Opuntia kunst Cactus 40cm
€ 6,50 € 5,37

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Tetragonus Cactus kunstplant 45cm - groen
€ 25,95 € 21,45
Tetragonus kunst Cactus 35cm - groen
€ 15,95 € 13,18
Euphorbia mini kunst Cactus 20cm
€ 3,94 € 3,26
Mini Cactus kunstplant 20cm
€ 3,94 € 3,26
Yucca Rostrata kunstplant 80cm
€ 157,51 € 130,17
Ananas kunstplant 90cm
€ 79,94 € 66,07
Ananas kunstplant 135cm
€ 127,95 € 105,74

Onze cactus kunst? Woest, robuust en stoer!

Ooit wel eens zo’n mooie, robuuste plant gezien met zo’n geheel eigen stoer karakter? Wie niet beter weet, zou met onze cactus kunstplanten zomaar kunnen denken dat we eigenhandig uit de Mexicaanse grond getrokken hebben en naar hier hebben gehaald. Omdat wij enkel hoogwaardige kunstplanten willen leveren, besteden we veel aandacht aan alle details. Daarom zijn onze kunstcactussen nauwelijks van echt te onderhouden. Zoals u deze in de natuur kunt tegenkomen, staan ze ook bij ons. Met hun vaak gekleurde stekels op contrasterende kroonbladeren op een grillige stam geven ze een fijne,Tropische sfeer in huis. En het prettige? Aan het onderhoud hoeft u weinig te doen. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe te stoffen. Gegarandeerd prikkelvrij! Meer eerst vertellen u iets meer over de cactus in het algemeen. Geen wonder dat dit zo’n populaire kunstkamerplant is! 

De echte cactus? Onze inspiratie voor kunst!

Kijk ‘m daar nu eens staan schitteren in de volle zon en droge aarde. Wat een krachtpatser is de cactusfamilie (Cactacae) dat maar liefst tot 1800 soorten kent, toch! De meeste soorten zijn net als andere succulenten (vetplanten) uitstekend aangepast aan droge en warme weersomstandigheden. Omdat hun bladeren door de tijden heen zijn geëvolueerd tot doorns verliezen ze minder water door verdamping. Uiteraard bieden de stekels de plant ook bescherming tegen vraatzuchtige vijanden. Typerend bij een cactus is dat de stekels groeien uit een areool, een viltig plekje waarop de stekels staan ingeplant. Hoewel vetplanten en cactussen nauw met elkaar verwant zijn, gebeurt dit niet bij een vetplant. In de langere stammen wordt water opgeslagen. Er zijn veel verschillende soorten cactussen, met verschillende vormen en afmetingen. Alle soorten geven bloemen, die vaak ook uit de areo

len groeien. De meeste hiervan zijn dagbloeiers. 

Van kunst cactus klein tot kunst cactus groot

Onze kunst cactussen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden zo gedetailleerd exclusief zijn ze nagemaakt. Daarom zijn ze ook bij uitstek geschikt om een Wildwest of Tropische sfeer te creëren. Of zet een van onze cactussen in om een stoere urban jungle te creëren. Of u nu cactuskunst voor in uw vensterbank thuis, op de balie van uw receptie, op de tafels van uw horecazaak of tijdens uw evenement wil gebruiken, u vindt bij ons de beste en nauwelijks van echt te onderscheiden cactussen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld de Euphorbia kunstige cactus in pot in 70 cm maar ook in 140 cm hoogte krijgen. Ook hebben we van meerdere soorten een boeket met steker vanaf 20 cm die u zowel in een pot als in een arrangement kunt verwerken. Ook leuk zijn de verschillende soorten van de Rhipsalis, een cactusachtige die we als prachtige hangplant aanbieden.

Onze kunst cactus is er in de volgende uitvoeringen:

  • - cactus kunstplanten in binnenpot: direct in sierpot te plaatsen

  • - cactus kunsthangplant: hangcactussen met steker

  • - cactus boeketten met steker: zelf in pot of in arrangement verwerken 

Door welke soort kunst cactus laat u zich verleiden?

Al een uitvoering kunstige cactus in uw hoofd? Da’s mooi, want dan kunt u nu naar de verschillende soorten, maten en uitvoeringen kijken. Want dat is met ons uitgebreide assortiment nog niet zo eenvoudig. Zo is er bijvoorbeeld een Opuntia cactus met die onmiskenbare ronde schijven waarop de doorns groeien. Of de karakteristieke Tetragonus die met zijn puntige doorns ook wel de prikkeldraad cactus wordt genoemd. En wat te denken van de schitterende rhipsalis? Deze cactusachtige die vanwege de vorm van haar prachtige ‘bladeren’ de koraalcactus wordt genoemd, is perfect om als hangplant te gebruiken. Of ga eens voor het wilde westen met een hoge Euphorbia in pot.

Deze soorten cactussen kunt u bij ons bestellen

  • - Euphorbia: ‘Wildwest’ cactus met omhoog reikende zijtakken en rode stekels

  • - Tetragonus: ‘Prikkeldraad’ cactus met gebogen takken en witte stekels

  • - Opuntia: ‘Schijven’ of ‘vijgen’ cactus met schuin groeiende ‘druppels

  • - Rhipsalis: familie van de cactus waarvan bladeren op koraal lijken 

  • - Overige cactusachtigen: succulenten als Aloë Vera, Agave en Yucca

Welke woeste, wilde cactus kunst creëert u?

Of u nu een kunst cactus groot of een kunst cactus klein zoekt….beiden zijn uitstekend geschikt om instant sfeer te creëren in wat voor ruimte of voor bij welke gelegenheid dan ook. Gaat u voor een tropisch arrangement in uw entree? Plaats dan meerdere en verschillende soorten cactus boeketten bij elkaar. Speel met hoogtes, kleuren en verschijningsvormen en maak uw eigen kunstzinnige creatie. Op zoek naar een solitaire presentatie van onze cactussen? Onze Euphorbia cactus van 140 cm hoog hebben we hiervoor speciaal uit het Wilde Westen voor u weggehaald! Als u iets voor op de tafels in uw horeca zoekt, kijk dan naar de kleinste boeketjes van onze vetplanten. Deze kunt u met behulp van handige steker eenvoudig zelf in een potje steken. Of ga voor die leuke en kant-en-klare mini Agave in hip touwpotje. Makkelijk om mee te nemen voor evenementen! Ook bijzonder is de cactusachtige rhipsalis die met haar prachtige op koraal lijkende bladeren iedere ruimte opvrolijkt. In te zetten als solitaire hangplant of te verwerken in uw eigen urban jungle.    

Zo kunt u uw cactus kunstplanten combineren

Jaaaa, u heeft uw gedroomde cactus eindelijk gevonden, maar wat dan? Tja, dan kunt u deze natuurlijk op heel veel verschillende manieren verwerken! Leuk is bijvoorbeeld om een wat groter boeket zoals een Yucca, Agave of Aloe Vera vanaf 80 cm in een hoge sierpot te presenteren. De kleinere boeketten van rond de 30 cm zijn uitstekend geschikt om in een klein potje op tafel of in de vensterbank te zetten. Of combineer meerdere soorten van deze boeketten bij elkaar in een lange bak. Sowieso staan natuurlijke materialen bij het robuuste en stoere uiterlijk van de kunst cactus het beste. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze terracotta sierpot uit de Vaso serie. En wat te denken van die eigenwijze rhipsalis? Natuurlijk kunt u deze in een eenvoudig potje op de kast zetten, maar hoe leuk is deze macramé hanger daarvoor? Laat u inspireren door onze uitgebreide collecties hangpotjes en sierpotten. Zoekt en gij zult vinden! 

Ook cactus kunst met speciale eigenschappen!

En niet te vergeten.....dan zijn er nog onze speciale kunst cactussen met wel heel bijzondere features. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze wel heel exclusief uitgevoerde Deluxe versies van onze Aloe’s? Dit zijn luxe versies Aloe Vera’s in drie verschillende hoogtes die speciaal door ons ontworpen en exclusief voor ons gemaakt worden. Deze zult u dus niet zo snel ergens anders vinden. Maar wacht eens... heeft u die andere Agaves met onze unieke UV-belofte al gezien? Jarenlang hebben we gezocht naar het meest voorkomende probleem van kunstplanten tegen te gaan: verkleuring door zonlicht. Dankzij onze intensieve samenwerking met onze leveranciers, afnemers en fabriek hebben wij een unieke protector ontwikkeld waarmee de vol kunststofdelen gegarandeerd 8 jaar lang beschermd zijn tegen verkleuren door de zon. Deze speciale UV-bestendige Agaves zijn dus perfect geschikt voor buiten. Ideaal voor die woeste, wide urban jungle of robuuste rotstuin. 

Kunst cactus online kopen? Bij Maxifleur natuurlijk

Waarom zou u nu uw kunst cactus kopen bij Maxifleur ? Dat is niet alleen omdat we marktleider zijn in de levering en export van hoogwaardige kunstplanten naar vier verschillende landen. Maar natuurlijk zegt dit wel wat. Namelijk dat wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren. Alleen datgene wat we zelf in huis willen halen, dat haalt ons assortiment. Dat is onze maatstaf. Dat is ons streven. Iedere dag weer. 

Precies datgene namaken wat de natuur zo mooi bedacht heeft. Maar dan zo dat u er veel langer en met minder onderhoud van kan genieten. Daarom ontwerpen we, gesteund door onze vroegere botanische kennis als bloementeler, onze producten veelal zelf en laten deze dan exclusief voor ons maken. Daardoor zijn veel van onze producten uniek en levensecht. Ook verzorgen wij projectbeplanting voor onder meer grote bedrijven en horecagelegenheden. Daarnaast hebben wij een showroom met meer dan 10.000+ producten op voorraad

Kunst cactus bestellen met korting? Soms sale!

Leuk, u staat op het punt van online kopen, maar wacht heel even….Wilt u er niet meerdere van dezelfde soort? Dat kan namelijk vaak een leuke staffelkorting opleveren. Want als wij groot inkopen voor u, willen we ook dat u dat voordeel krijgt. Als er een goedkopere stuksprijs bij afname van meerdere stuks geldt, dan ziet u dat in de tekst boven de winkelwagenknop. Deze lagere prijs zal dan direct verrekend worden. Op zoek naar nog meer voordeel? Soms loont het de moeite om onze Sale pagina te bekijken. Hier plaatsen we dikwijls een interessante aanbieding, actie of afgeprijsd product. 

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer