Kunst siergras

Kunst siergras

Kunst siergras gezocht? Ja, natuurlijk! Die heerlijke vrolijke spring-in-het-veld wilt u toch ook in huis hebben? Maar wilt u niet het soms bewerkelijke onderhoud ervan en niet het afsterven of lelijk worden in de winter? Dat heeft u met onze nauwelijks van echt te onderscheiden siergras kunst gelukkig niet. Dankzij de gevarieerde verkrijgbaarheid in soorten, uitvoeringen, kleuren en maten kunt u alle kanten uit.Zelfs naar buiten als het moet. Want met onze speciale zonlichtbestendige protector verwerkt in de grondstof zijn de kunststofdelen van ons kunst siergras voor buiten 8 jaar gegarandeerd beschermd tegen verkleuren. Ideaal voor een wuivende heg in uw tuin! Of maak eens een aantrekkelijke afscheiding met kunst siergrasplanten tussen de bureaus in uw kantoor. Maar ook die solitaire presentatie in een fraaie sierpot misstaat zeker niet. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Kunst Rietgras plant 60cm - groen/creme
€ 18,95
Kunst Rietgras plant deluxe 100cm - groen - UV bestendig
€ 137,50
Kunst Grasplant Wide 60cm - groen
€ 5,95
Pampas kunst grasplant 90cm
€ 52,50
Gras kunstplant 100cm
€ 49,95
Kunst Rietgras plant deluxe 90cm
€ 29,95
Kunst Grasplant 80cm - UV bestendig
€ 74,95
Kunst grasplant 40cm - UV bestendig
€ 7,95
Kunst Rietgras plant deluxe 130cm - Burgundy
€ 133,50

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Kunst Rietgras plant 150cm
€ 99,95
Rietgras kunstplant deluxe 85cm -  groen/crème
€ 12,95
Kunst Grasplant Wide 40cm - groen
€ 10,95
Mini Bamboe kunst grasplant in potje 14cm -  groen
€ 7,95
Kunst Rietgras plant 80cm - groen/crème
€ 33,50
Pennisetum kunst Pluimgras plant  50cm
€ 5,95
Kunst Rietgras plant deluxe 120cm
€ 77,50
Kunst grasplant Wide 60cm
€ 55,95
Zeegras kunst hangplant 60cm - burgundy
€ 10,95
Kunst grasplant 60cm - groen
€ 3,95
Bamboe kunstgras plant 25cm - UV bestendig
€ 3,95
Bamboe kunstgras plant 25cm - groen
€ 3,50
Kunst grasplant 70cm - UV bestendig
€ 44,95
Pampas kunst grasplant 120cm
€ 82,50
Niet op voorraad
Bamboe siergras kunstplant 40cm
€ 6,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Kunst Grasplant 100cm - bruin/groen
€ 52,50
Kunst Pluim grasplant op voet 50cm
€ 9,95
Kunst Grasplant 120cm - UV bestendig
€ 159,95
Pennisetum kunst grasplant 105cm
€ 99,95
Kunstrietgras deluxe 100cm - groen
€ 114,95
Kunst Rietgras plant deluxe 120cm - groen - UV bestendig
€ 77,50
Pagina

Onze siergras kunst? Wat een prachtig plaatje!

Oh zo heerlijk speels is-ie…. De grasplant is tegenwoordig een graag geziene gast in ieder interieur thuis, op kantoor, in de horeca, in de tuin of waar dan ook. Deze kunstplant leent zich uitstekend voor een solitaire presentatie, maar ook in bosjes verzameld of in combinatie met andere planten geven ze een heerlijk wijds effect. Zo kunt u eenvoudig uw gedroomde sfeervolle afscheiding, wuivende heg of complete urban jungle creëren. Doe dan uw ogen dicht en droom lekker weg. Zo is het toch net alsof u aan de oever van een verlaten plas geniet van een mooie zonsondergang? Omdat we die beleving zo goed willen overbrengen, zijn onze kunstgrasplanten van de allerhoogste en gedetailleerd natuurgetrouwe kwaliteit. Wie ons perfect nagemaakte kunst siergras eens goed bekijkt, zal dan ook nauwelijks verschil zien met de werkelijkheid! Bovendien heeft u dankzij ons gevarieerde assortiment genoeg materiaal waarmee u uw eigen smaak kunt volgen.

Siergras in het echt? Kunstzinnige inspiratie

Kijk ‘m daar nu eens staan... Met zijn voeten dapper in de natte bodem, omhoog reikend naar de zon en met zijn halmen deinend en wuivend in de wind. De grasplant die als siergras gebruikt wordt, zien we tegenwoordig steeds vaker in tuinen, huizen en kantoren verschijnen. Toch is het op grote schaal gebruiken van dit gras met zijn bijzondere decoratieve waarde pas laat in de geschiedenis begonnen. Pas in de 20e ontdekken we het siergras (opnieuw) en wint de plant aan populariteit. Bekende soorten zijn onder meer pampasgras, zebragras, prachtriet en lampenpoetsersgras. Er bestaan veel verschillende soorten om uit te kiezen: van hoge grassen tot laagblijvend siergras, van wijds uiteenvallende tot meer omhoog groeiende, maar ook pluimvormig bloeiende of gekleurde grassen. Siergras is ‘s zomers, maar ook in de winter prachtig als het ochtendzonnetje op het rijp van zijn sierlijke stengels schijnt. Een heerlijke relaxte rustgever of prachtige decoratieve blikvanger!

Ons veelzijdige aanbod kunst siergrassen

Zo’n populaire plant verdient het om alle aandacht te krijgen. Daarom bieden wij u een ruim en zeer gevarieerd assortiment kunstsiergrassen. Van klein tot groot, van weids laag tot smal en hoog, van plant tot boeket tot tak, van groene soorten tot bloeiende grassen, van uitstekende prijs-kwaliteittoppers tot exclusief door ons ontworpen luxe versies.  Zo bieden we een variatie aan verschillende soorten grasplanten in plastic binnenpot, die u eenvoudig solitair in een sierpot of met meerderen in een lange bak kunt plaatsen. Ook vindt u een aantal schitterende plant-potcombinaties in onze webshop, waarbij het kunst siergras compleet met sierpot wordt aangeboden. Iets compacter en lager zijn de siergrassen als boeket, die dankzij de steker eenvoudig opgestoken en in een creatief arrangement verwerkt kunnen worden. En heeft u die multifunctioneel praktische Pampasgras kunsttak ook al gezien? Ideaal om op te steken in een bak, schaal of pot, maar ook om in een boeket te verwerken of in een vaas te zetten. Voor welke optie gaat u?

Dit zijn de uitvoeringen van onze siergraskunst:

- siergras kunstplanten in plastic binnenpot: direct in sierpot te plaatsen

- siergras kunstboeket: met steker, zelf in pot of in arrangement verwerken

- siergras kunsttak: multifunctioneel inzetbaar in boeket, vaas, pot of bak

- siergras hangplant: een enkele in de soort zeegras, met steker

Welke soorten kunstig siergras gaat u inzetten?

Al bedacht hoe u uw gedroomde creatie gaat maken? Geweldig, dan kunt u nu naar de verschillende soorten, maten en uitvoeringen kijken. En dat is gelet op het gevarieerde aanbod in onze webshop nog lang niet zo eenvoudig. Zoekt u bijvoorbeeld een groene grasplant in plastic binnenpot, dan heeft u al de keuze uit tig verschillende soorten. Gaat u voor het karakteristieke rietgras, dat er overigens ook weer in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten is, of wordt u wild van zeegras? Ook leuk is het vrolijk gevlekte Zebragras of de vrolijk bloeiende pennisetum Zoveel keuze! gelukkig kunt u in ons menu links uw zoekopdracht filteren op onder andere hoogte, omvang en kleur! Een ding hebben ze in ieder geval gemeen: ze zijn zo gedetailleerd en natuurgetrouw mogelijk nagemaakt, zodat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn! Dus geen armetierige, zielige planten waar u dwars doorheen kunt kijken of die mum van tijd stuk gaan of verkleuren, maar echte hoogwaardige en veelal in de markt unieke kwaliteit.

Deze soorten kunst siergras vindt u bij ons:

- Grasplant: Grasplant zoals we die doorgaans kennen, hoog en smal. In bruine en groene kleur, in gewone en UV-bestendige versie en vanaf 80 cm hoogte. Meestal in pot, maar een enkeling ook als los boeket. 

- Grasplant wide: Weids uiteenvallende en laag polletje van mooi siergras voorzien van groene en rode zijscheuten. Als kunstplant in een plastic binnenpot verkrijgbaar in twee verschillende maten. 

- Rietgras: Gras dat in het echt langs oevers groeit, met groen-crèmekleurige stroachtige halmen. In gewone, deluxe, UV-bestendige en bloeiende versie, in zowel pot als boeketvorm.  

- Zeegras: Gras (officiële naam Zostera) zoals het in de zee groeit met dat warrige uiterlijk en zijn grijsgroene gloed. In boeketvorm met steker of als hangplant met steker.

- Zebragras (Miscanthus sinensis): Vrolijk groen-geel of groen-bruin gevlekte sierriet. Bij ons als plant in plastic binnenpot in 60 en 80 cm hoogte verkrijgbaar. Beide boeketten met zebragras zijn in een door ons zelf ontworpen deluxe versie. 

- Pennisetum: Pluimgras waarvan de bekendste soort het lampenpoetsersgras is. In groene en bruine kleur als deluxe of normaal boeket en in verschillende hoogtes. Ook als plant in plastic binnenpot, op voet of met meerdere boeketten bijeen opgestoken en compleet gemaakt met luxe zuil. 

- Bamboegras: Het uit de Japanse cultuur overgewaaide gras met holle stengels onderbroken door knopen in verschillende kleurschakeringen. De meeste soorten bamboegras zijn smal en hoog en vindt u in verschillende maten in een plastic binnenpot. Er zijn ook enkele laagblijvende kunstgrasboeketten en 1 soort UV-bestendige bamboeplant voor buiten.  

- Papyrusriet: Moerasplant met lange driehoekige stengels van waaruit bovenin waaiervormig lange draadvormige bladeren ontspringen. In normale en deluxe versie in plastic pot. Verkrijgbaar in hoogtes vanaf 65 cm tot en met 175 cm. 

Welke creatieve siergras kunst maakt u?

Of u nu gras voor een sfeervolle solitaire presentatie op kantoor, een groene oase met allerlei andere planten thuis of kunst siergras voor buiten zoekt, u vindt het bij ons! Wat dacht u bijvoorbeeld van deze oh zo mooie Pennisetum in luxe houten zuil? Wat een individueel sterke blikvanger! Maar ook dezelfde soorten in bosjes bij elkaar gestoken vormen onze siergras kunstplanten een fantastisch arrangement. Maar ook met meerdere boeketten opgestoken in een lange bak vormen de siergrassen een ontspannen afscheiding in het bedrijf. Of ga voor een complete urban jungle door verschillende soorten en kleuren met elkaar te combineren! Dankzij de beschikbaarheid in vele afmetingen kunt u naar hartenlust in hoogte variëren. Zo maakt u met meerdere planten een geweldig statement van letterlijk hoog niveau. Of gaat u toch voor die eigentijdse zeegras hangplant of leuke Pampasgras tak van 120 cm hoogte? In ieder geval is er volop keuze om uw eigen creatieve ideeën geheel naar wens vorm te geven.

Onze siergrassen kunst? Da’s nou bijzonder!

Zoveel keuze, dat wordt lastig kiezen! Maar wacht eens… ziet u daar nu ook Deluxe versies tussen de standaard planten en kunstgras boeketten staan? Jazeker! Want voor wie het allemaal nog niet luxe en overdadig genoeg mag zijn, is er onze speciaal door ons ontworpen en exclusief voor ons gemaakte Deluxe-lijn. Dat zijn extra luxe en ‘volle’ kunstplanten, gemaakt van de allerbeste materialen en voorzien van de meest gedetailleerde bladtekeningen, welke u niet snel ergens anders vindt. Zoekt u iets unieks, dan is deze lijn beslist een aanrader! Maar ook kunstgras voor buiten vindt u bij ons. Dankzij onze geweldige UV bestendige protector kunnen we verkleuring tegen de zon zelfs 8 jaar lang garanderen, een unieke belofte in de markt. Oh ja, en dan wilt u er natuurlijk ook nog een bijbehorende pot of bak voor zoeken. Robuuste bakken of potten gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en schelpen combineren geweldig, maar ook hoogglans aardewerk past hier mooi bij. 

Kunst siergras kopen? Alleen de beste kwaliteit

Kunst siergras online kopen, kan simpel en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij Maxifleur kunstplanten. Want alles wat wij doen, draait om kwaliteit. Vanaf het allereerste zorgvuldig nagemaakte ontwerp, het verwerken van de ragfijne kunstzijde pluimen en volkunstof stengels tot het uiteindelijk met de hand inpakken en modelleren van de plant. Daarbij doen we niet moeilijk in materialen en besparen we nergens op. Ook besteden we veel zorg aan het nabootsen van het meest realistische effect. Zo maken we - terugvallend op onze vroegere ervaring als verse bloementeler - net als in de werkelijkheid stengels, zijscheuten en pluimen in verschillende groottes, diktes, groeifasen en kleuren, zodat het nauwelijks van echt te onderscheiden valt. Zodat enkel datgene wat we zelf in huis of in de tuin willen hebben, ook onze showroom haalt. Om deze hoge en veelal exclusieve kwaliteit te waarborgen ontwerpen we dikwijls zelf en werken we al jarenlang intensief samen met de beste leveranciers en fabriek. 

Voordelig  kunst siergras online kopen bij Maxifleur

Niet alleen staan wij als marktleider in de levering en export van hoogwaardige kunstplanten naar vier verschillende landen voor de allerhoogste kwaliteit, maar ook voor de beste prijs. Als wij groot inkopen, dan profiteert u ook! Zo kunt u voor uw kunst siergras online scherpe prijzen vinden als u meerdere stuks van dezelfde soort bestelt. U vindt deze staffelkorting in de tekst boven de winkelwagenknop en wordt direct verrekend. Of u kunt grote projectbeplanting voor uw bedrijf of horeca door ons laten uitvoeren met flink bulkvoordeel. Soms hebben we nog meer korting of een speciale actie of afgeprijsd product op onze Sale pagina. Wilt u uw keuze liever eerst in levende lijve ontmoeten voordat u bestelt? Dat kan in onze showroom met meer dan 10.000 producten op voorraad. Voordeel is dat u dus direct iets mee kan nemen als u iets leuks gevonden heeft! 

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer