Kunstplanten in pot

Een fantastische kunstplant in ons assortiment gezien en nu nog op zoek naar een bijpassende pot? Het loont de moeite om over die verpakking nog eens goed en grondig na te denken. Het is tenslotte wel het visitekaartje en onderdeel van de identiteit van uw bedrijf of van uw interieurstijl. Dus pak die bak en ga op zoek! In ons assortiment kunststof en luxe plantenbakken kunt u ontzettend veel verschillende sierpotten in allerlei maten, kleuren, afwerkingen, stijlen en prijsklassen vinden. Heeft u wat extra inspiratie nodig om uw persoonlijke pot-plantcombinatie te vinden? Onderstaand vindt u enkele door ons gemaakte combinaties van potten en planten die volgens ons kennersoog goed bij elkaar passen. Laat u zich ook inspireren?

Kunstplanten in plastic binnenpot: de basis

Eerst maar even beginnen te vertellen hoe wij onze kunstplanten en andere producten standaard afleveren. Deze worden veelal in een plastic binnenpot, al dan niet met vast verlijmde vulling, aangeleverd. Hiermee kunt u de gekozen plant direct in zijn bijpassende verpakking zetten. Maar wat als u nog geen bijpassende sierbak heeft of de op het oog hebbende pot staat totaal niet bij uw plant? Tja, dan zult u alsnog op zoek moeten. gelukkig kan dat op verschillende manieren. Zo kunt u helemaal zelf op jacht naar de perfecte bak, vaas, zuil of pot in ons assortiment luxe en kunststof plantenbakken, met onze plant-/pot configurator uw persoonlijke match vinden of lekker achterover leunen en u laten inspireren door onze suggesties en plantenbakken compleet.  

Kunstplanten in pot: plantenbakken compleet

Pak die complete en goed gevulde plantenbak en ga voor gemak! Voor degenen onder ons die niet te veel tijd en energie kwijt willen zijn aan een ellenlange zoektocht naar de perfecte plant-potcombinatie hebben we goed nieuws. We hebben namelijk een klein deel complete plantenbakken in ons assortiment. Dat zijn kunstplanten die in een vaste combinatie met de getoonde pot worden geleverd. Van grasplanten en palmen op luxe zuilen tot bloemenboeketten in eenvoudige vazen, van oogstrelend Asparagus arrangement in een touwbol tot een senecio hangplant in een hangpotje. gemakkelijker kan niet. U ziet gelijk hoe de combinatie eruit ziet en kunt direct beginnen met decoreren. Voor welke complete plantenbak gaat u?   

Kunstplanten in pot: onze suggesties

Maar natuurlijk kunt u ook iets langer aan het uitzoeken van de juiste pot bij uw plant besteden. Zo kunt u ervoor kiezen om een plukje sanseveria's in een hoge, smalle zuil op te steken, maar ook om ze met een tiental over een lage, lange bak te verspreiden. Het effect zal in beide gevallen geheel anders zijn. Maar ook een pot in een natuurlijk soort materiaal zal uw plant geheel anders doen uitkomen dan wanneer u kiest voor kunststof. En dan de uitstraling nog! Gaat u voor hoogglans, strak en modern of kiest u voor traditioneel terracotta? Of wat te denken van die sierlijke touwpotjes? Daar kunt u alle kanten mee uit! En om u al die verschillen te laten zien, hebben wij enkele mooi bij elkaar passende en altijd veilige combinaties voor u gemaakt. Zo kunt u de plank nooit misslaan, maar toch enigszins zelf uw keuze bepalen. Tijd om te gaan ontdekken!       

Welke soort kunstplanten in pot? Praktisch kunststof

We kunnen ons voorstellen dat u door alle onze kunstplanten en bomen het bos niet meer ziet. Wat voor soort pot moet u dan in hemelsnaam bij uw planten kiezen? Dat is natuurlijk heel erg persoonlijk, maar we kunnen u wel enkele adviezen geven. Zo is er allereerste onze collectie kunststoffen plantenbakken die hoogwaardig en met sterke lakken krasvrij zijn afgewerkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zilveren metallic sierpot Dalat Aruba op kantoor? Of had u liever de hoogglans zwarte Lechuza Cubico sierpot thuis gehad? Bovendien is het voordeel van kunststof dat dit tegen een stootje kan en lekker licht is. Plantenbakken verplaatsen of meenemen? Dat kan met de kunststof versies uitstekend! En buiten plaatsen? Geen enkele moeite voor deze praktische jongens. Veel van onze plantenbakken zijn namelijk vorst- en vochtbestendig en afgewerkt met hoogwaardige lakken die krassen en beschadigingen tot het minimum beperken. 

Of deze soort kunstplanten met pot: luxe plantenbak

Wilt u echt uitpakken en gaan voor een luxe sfeer in huis, horeca of kantoor? Vergeet dan vooral niet om ons ruime assortiment luxe plantenbakken te bekijken. Deze zijn gemaakt van de allerbeste materialen en geschikt voor plaatsing op plekken zoals vensterbanken en bij een entree. Ons ruime aanbod bestaat uit vele vierkante, rechthoekige en ronde plantenbakken in allerlei kleuren, maten en prijzen. Er zijn ook enkele plantenbakken speciaal geschikt voor buiten. Geef uw bedrijf, showroom of huis een luxe en elegante uitstraling met onze plantenbakken tot wel 150 cm hoogte. Dankzij de verfrissende kleuren of natuurlijke tinten komt uw kunstplant of kunstboeket uitstekend tot hun recht. Wist u dat zelfs enkele van onze plantenbakken volledig handgemaakt zijn? Zo is onze Ceman sierpot al jarenlang een van onze populairste plantenbakken, gemaak van echt hout.  

Kunstplanten met leuke pot….. welke stijl dan?

Tja, dat is even lastig zeggen. Welke stijl moet u nu kiezen voor uw plant-/potcombinatie? Dat is nog niet zo snel 1,2,3 te zeggen. Want wilt u zelf? Wilt u rust uitstralen in huis of wilt u opvallen met uw eigentijdse bedrijfsidentiteit? Wilt u een harmonieus maar toch enigszins subtiel verrassend event of mag het allemaal wel wat kleurrijker en bombastischer? Zoveel mensen, zoveel wensen. Ons advies? Probeer de potten in ieder geval goed op elkaar af te stemmen qua kleur, type en / of materiaal en maak hiervoor een moodboard of schets vooraf. Zo krijgt u een betere indruk van hoe alles eruit komt te zien. Wilt u op safe spelen, kies dan voor potten gemaakt van natuurlijke materialen zoals schelpen, hout, aardewerk of touw. Deze natuurlijke sierpotten combineren eigenlijk altijd. Ook populair zijn onze zwarte en witte hoogglans plantenbakken, die uitstekend combineren in een modern kantoor of een minimalistische of industriële woonstijl.     

Kunstplant met pot: hoogstpersoonlijk zoeken

Heeft u een leuke plant en een leuke pot gezien? Dat is even boffen. Maar wacht even...u weet dan natuurlijk nog niet hoe deze bij elkaar zullen combineren. Neemt u de gok? Neemt u de kunstplant met pot mee naar huis of de zaak en kijkt u daar wel of het een match is? Welnee, dat hoeft toch helemaal niet? U bent namelijk van harte welkom voor een live ontmoeting met uw kunstplant in pot in onze (virtuele) showroom. Maar ook kunt u sinds kort gebruik maken van onze unieke pot-plant configurator! Sleep de gekozen plant en de gewenste pot naar de configurator en bekijk of u deze combinatie in de door u aangegeven ruimte vindt passen. U kunt de combinatie zelfs van alle kanten bekijken en om de plant heen lopen. En wat vindt u van het effect? Gaat deze pot bij uw geliefde plant, het vertrek en interieurstijl passen of kijkt u toch nog eventjes verder? Onbeperkt combineren met onze configurator mag!     

Kunstplant in pot kopen bij Maxifleur? Hoogwaardig

Ook een kwalitatief hoogwaardige kunstplant in een luxe plantenbak of sierpot kopen? Maxifleur Kunstplanten ontwerpt en produceert al sinds 1991 de mooiste kunstplanten in pot van de hoogste kwaliteit, soms zelfs door onszelf ontworpen en exclusief voor ons gemaakt. Door onze jarenlange ervaring als teler van verse bloemen en expertise ontwikkelen we kunstplanten en kunstbloemen die nauwelijks van echt onderscheiden zijn. Onze prachtige assortiment plantenbakken zorgen ervoor dat u onze prachtige kunstwerken een passende verpakking geeft. Wilt u ze graag eerst in levende lijve ontmoeten voordat u bestelt? U bent welkom met een virtueel of livebezoek aan onze showroom! Hier hebben we een voorraad van meer dan 12000+ producten aan kunstbloemen en planten voor u uitgestald.

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer