Nep planten

Maxifleur is de specialist in nep planten! Wij hebben dan ook nep planten in allerlei soorten en maten. Als u op zoek bent naar een groene nepplant, dan is een Bamboe of Ficus misschien wat voor u. Heeft u liever een fris voorjaarsgevoel in huis, kijkt u dan bij onze kleurrijke nepplanten. Uiteraard hebben wij ook planten die geschikt zijn om buiten te plaatsen, zodat u ook in de winter kunt genieten van onze kunstplanten van hoogwaardige kwaliteit.

 

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hoge kwaliteit in nep planten

Iets wat in het echt zo mooi groeit en bloeit, dat verdient het toch om met de beste kwaliteit en natuurgetrouwheid nagemaakt te worden? Dat is tenminste ons uitgangspunt bij het ontwerpen en maken van al onze producten. Om deze kwaliteit te waarborgen, luisteren wij goed naar wat klanten, toeleveranciers en Nederlandse kwekers te vertellen hebben. Hierdoor zijn wij goed ingespeeld op ieders wensen en leveren wij enkel hoogwaardige producten.

Uniek in Europa

Door nauwe samenwerking met onze toeleveranciers leveren wij kwalitatieve nep kamerplanten en buitenplanten tegen een groothandelsprijs aan vele particuliere en zakelijke klanten. Veel van onze nepplanten en -bomen worden exclusief voor en soms zelfs door ons ontworpen en opgebouwd; u vindt deze nergens anders op de Europese markt!

Nep planten voordelen

Maar waarom zou u eigenlijk nepplanten bestellen? Een heel groot voordeel is in ieder geval dat u een sfeervolle beleving creëert die u met de minste moeite lang goed en mooi houdt. Aangezien kunstig nagemaakte nepplanten niet verkleuren of afsterven, hoeft u ze immers geen water te geven. Kunstplanten blijven er altijd mooi uitzien!

Gering onderhoud met nepplanten!

Uiteraard kan het wel voorkomen dat stof op de bladeren komt, maar met speciale reinigingsproducten of een stofdoek is deze zo weer verwijderd. De nepplanten zullen hier niet door worden beschadigd. Uiteindelijk kost het onderhoud van onze levensecht nagemaakte planten u dus bijna geen tijd.

Nepplanten hebben geen zonlicht nodig

Een ander voordeel van nep planten is dat ze geen zonlicht nodig hebben en bestand zijn tegen temperatuurschommelingen. Hierdoor zijn onze kunstplanten geschikt voor elke denkbare locatie. U kunt dus natuurgetrouw nagemaakte nepplanten kopen voor die plekken waar u normaal geen levende planten neer kunt zetten. Daarbij zijn nep planten erg geschikt voor mensen die door een plantenallergie geen echte planten in huis kunnen nemen.

Productieve nepplanten

En heeft u een bedrijf waar vaak klanten op bezoek komen? Met bijzondere nep planten als sfeervolle toevoeging zorgt u altijd voor een prettige en welkome sfeer. Maar wat dacht u van u en uw collega's? Uit onderzoek is gebleken dat inspirerend groen en aandacht voor werkplekken de productiviteit van uw team met stappen zal verhogen.

Ook levensechte nep planten kopen?

In onze nep planten webshop vindt u een ruim assortiment aan topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen tegen een groothandelsprijs. Bovendien hebben wij meer dan 10.000 nepplanten en -bomen op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Bestellen gaat heel eenvoudig, veilig en snel in onze webshop.

Nepplant kopen, maar toch nog even eerst ervaren hoe dat nu daadwerkelijk in het echt toont? Onze showroom met 1000m2 aan inspiratie in Rozenburg (NH) kunt u virtueel of live bezoeken.

© 2008-2019 Maxifleur Kunstplanten. All Rights Reserved.