Nieuwsberichten over Maxifleur Kunstplanten

Nieuwsberichten van Maxifleur


4/9/2012 RTL LifestyleExperience bezoekt Maxifleur Kunstplanten
Vandaag werd de vernieuwde kunstplanten showroom van Maxifleur kunstplanten bezocht door Lifestyle presentatrice Anouk van Schie. Samen met haar camera team heeft ze een leuk item opgenomen over de bijzondere kunstplanten van Maxifleur en gaat ze verder in op de actuele trends op het gebied van interieur inrichting en de toenemende rol van mooie kunstplanten daarin.

Op zondag 14 oktober en zaterdag 20 oktober zal het item tijdens het populaire televisieprogramma LifestyleExperience te zien. Kijk mee en laat u inspireren door onze nieuwe collectie!

Zondag 14 oktober, 14.20 uur, RTL 4
Zaterdag 20 oktober, 15.00 uur, RTL5


16/4/2012 Volop inspiratie & luxe Plantenbakken bij Maxifleur!
De afgelopen 8 weken is er enorm hard gewerkt om onze nieuwe showroom te bouwen, waar we op maar liefst 500m² de meest luxueuze plantenbakken aan u voorstellen. Kunststof plantenbakken, plantenbakken voor buiten, design potten, houten zuilen, schitterende schelpen schalen, u gaat het in onze nieuwe showroom allemaal vinden. Niet minder dan 4.800 meter steigerhout hebben we gebruikt om al dit moois voor u te presenteren!

De plantenbakken showroom was het logische vervolg op onze reeds bestaande kunstplanten showroom, waardoor er nu bijna 1.000m² groene decoraties is ontstaan voor de perfecte groeninrichting van uw woning, bedrijfsruimte of horeca gelegenheid.

Ons assortiment luxe plantenbakken omvat onder ander de volgende productgroepen:
# luxe polystone plantenbakken van klein tot zeer grote maten; # kunststof plantenbakken voor binnen en buiten (o.a. de merken Lechuza & Oltrevaso);
# Gehele serie van het luxe merk 'Planters for life' met o.a. schelpen potten;
# Een diversiteit aan luxe sokkels en plantenzuilen.
Kortom, een bezoek aan onze nieuwe Plantenbakken en Kunstplanten showroom is echt de moeite waard!

1/3/2012 Nieuwe Maxifleur kunstplanten showroom bij OASE Groen geopend:

De samenwerking tussen Maxifleur Kunstplanten en het in Ammerzoden gevestigde Oase Groen gaat met de opening van de nieuwe kunstplanten showroom een nieuwe fase in! Oase Groen werkte al veelvuldig met de luxe kwaliteit kunstplanten en kunstbomen van Maxifleur, en vanaf vandaag vindt u er bijna het gehele assortiment, sfeervol gepresenteerd in een aparte shop-in-shop van zo'n 250m².

Naast het standaard assortiment staat Oase Groen ook bekend om de zelf ontwikkelde Groene Moswanden, momenteel een absolute trend in de luxe project inrichting. Daarnaast maakt het creatief team van Oase Groen ongekend mooie pot/plant combinaties waarbij uitsluitend de beste materialen worden gebruikt! U bent van harte welkom om de inspirerende showroom aan de Wordragensetraat 38 te Ammerzoden (net boven 's Hertogenbosch) te bezoeken.

Hier vindt u nog meer informatie over onze partner Oase Groen en haar schitterende showroom: www.Oasegroen.nl

1/8/2011 Maxifleur Kunstplanten verhuist naar Aalsmeer:

De afgelopen 3 maanden hebben we hard gewerkt aan het bouwen van de grootste kunstplanten showroom van Nederland! Op maar liefst 500m² vindt u onze complete collectie natuurgetrouwe kunstplanten, kunstbomen en kunstpalmen tot wel 5 meter hoogte overzichtelijk gepresenteerd! De onstuimige groei van de afgelopen jaren maakte een verhuizing uit Papendrecht noodzakelijk. De beschikbare 400m² van oins oude pand werd tot de laatste centimeters benut, en ons nieuwe pand in Rozenburg (direct tegen Aalsmeer en tegenover de landingsbanen van Schiphol) beschikt over maar liefst 1.500m²! U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

18/1/2010 Maxifleur vernieuwt wagenpark:
Maxifleur Kunstplanten  Mercedes Sprinter webfoto Bij het afsluiten van het jaar 2009 werd op de valreep nog een schitterende nieuwe bestelbus aangeschaft om de service naar onze klanten nog verder te verbeteren. Een prachtige Mercedes Sprinter met een gigantische laadcapaciteit en een binnenhoogte van maar liefst 225cm wordt het nieuwe werkpaard van onze logistieke afdeling!

De extra hoge en lange uitvoering van de nieuwe bestelbus stelt ons in staat nu nog meer kant-en-klare kunstplanten in sierpotten af te leveren door de gehele Benelux. Vanaf week 3 kunt u ons ´rijdende reclamebord´ op de snelwegen voorbij zien komen!

2/1/2010 Maxifleur versterkt zijn verkoopteam!
Door het goede jaar dat Maxifleur Kunstplanten heeft doorlopen in 2009 en de eveneens goede vooruitzichten van 2010, hebben we besloten ons verkoop team verder uit te breiden. De toenemende aanloop van onze kunstplanten Cash & Carry en de naastliggende kunstplanten showroom, was het een absolute must geworden een allround verkoper aan te trekken.

Met plezier kunnen we melden dat vanaf vandaag Petra Bos is toegevoegd aan ons verkoopteam. Petra is voor lokale klanten geen onbekende, daar ze al jaren in onze ´verse bloemenwinkel´actief is geweest, en met name veel capaciteiten heeft in het maken van schitterende (bruids)boeketten en arrangementen met kunstbloemen. Bovendien zijn we ervan verzekerd dat we met Petra het vertrouwde service nivo kunnen waarborgen en tevens de leversnelheid van projecten weer kunnen verkorten.


27/7/2009 Maxifleur wint groot project Hallertau Park Duitsland
Maxifleur op bezoek bij Hallertau Park Hallertau Park in Wolznach Duitsland Het nieuwste overdekte pretpark in Duitsland, het Hallertau Park, zal in de komende week worden voorzien van een mooi pakket kunstplanten en kunstbomen tot wel 6 meter hoog!

De afbeeldingen van de resultaten van het Hallertau Park volgen binnenkort!


17/7/2009 Win een Maxifleur kadobon van € 2.000,- bij Megapool.nl!
In de periode van 17-7 t/m 23-7 verloot webwinkel Megapool.nl onder één van haar bestellers een Maxifleur waardebon van maarliefst € 2.000,-. De actie is opgezet door Megapool.nl en speelt met een knipoog in op de actualiteiten rondom Volendam.

Wilt u ook kans maken op deze kadobon, bezoek dan eens de website van Megapool.nl en wie weet komt u straks gratis in de showroom van Maxifleur Kunstplanten shoppen!

Win voor €2000 aan kunstplanten bij Megapool.nl


21/6/2009 Maxifleur opent Cash & Carry Showroom in Papendrecht Kunstplanten Cash & Carry Maxifleur is open
Vandaag was het eindelijk zo ver: de Maxifleur Cash & Carry Showroom is een feit! Direct aangrenzend aan onze reeds bestaande showrooms, hebben we een indrukwekkende presentatie van meer dan 100 verschillende kunstbomen gemaakt!

Door de hoogte van ons nieuwe pand, komt nu ook onze speciale serie grote kunstbomen perfect tot zijn recht. Wat dacht u van onze Olijf Giant kunstboom, of de tropische Cocospalm van bijna 5 meter? Ze staan nu allemaal overzichtelijk gepresenteerd op u te wachten, en terwijl u van een heerlijk kopje Koffie, thee of Cappuccino geniet kunt u naar hartenlust ideeën opdoen over de vele mogelijkheden die onze kwalitatieve kunstplanten voor u kunnen betekenen. Zo hebben we nu ook een mooi ´Pottenplein´, alwaar een ruime collectie sierpotten staat opgesteld.

Meer informatie over de openingstijden en de route vindt u hier! kunstplanten Cash en Carry in Papendrecht


Phoenix Kunstpalmen in Seaside Natural potten bij NH Utrecht 15/6/2009 NH Hotels en Kentucky Fried Chicken kiezen voor kunstplanten van Maxifleur.
Aan de grote lijst referenties uit de hotel en horeca branche zijn weer een aantal klinkende namen toe te voegen. Nadat de winnaar van de 2008 editie van ´Mijn Tent Is Top´, te weten Flinstering in Breda, aan de Maxifleur lijst van referenties kon worden toegevoegd, besloot ook de Tilburgse Kentucky Fried Chicken vestiging Maxifleur in te schakelen om de sfeerbeleving verder te optimaliseren.

In nauwe samenwerking met Instore Retail Services, die o.a. de productpromotie en remodelling voor haar rekening nam, werd een hoogwaardig decoratiepakket samengesteld, waarbij onder meer Raphis kunstpalmen, alsmede Ananas kunstplanten en Yucca kunstcactussen zijn gebruikt.
Maxifleur Yucca Rostrata bij KFC TilburgHet prestigieuze NH Hotels aan het Jaarbeursplein te Utrecht verstrekte in juni een opdracht om de Lobby te upgraden.

Na een beplantingsadvies en een bezoek aan onze showrooms is de Lobby voorzien van exclusieve Kunstpalmen in luxe sierpotten, die perfect passen in het kwaliteitsbeeld van het hotel.
In aanvulling op de Lobby werden tevens 2 restaurants voorzien van schitterende Kunstbomen en zijden Orchidee bloemstukken. Ook de lift landings op diverse etages werden gerenoveerd.

9/2/2009 Maxifleur Rallyteam klaar voor de start!
Maxifleur Rallyteam tijdens de service in de Vechtdal RallysprintIn 2009 zal de 325i Challenge, een in het oog springende rallyklasse met bijna 20 deelnemers, worden aangevuld met een nieuwe deelnemer: het Maxifleur Rallyteam. De BMW 325i, welke door TvR Auto´s en Molenaar Race & Rallysport werd geprepareerd, zal worden bestuurd door Michael Kamper, wie op zijn beurt wordt bijgestaan door Navigator Jörgen Sprong.

Maxifleur Rallyteam in actie bij vechtdal rallysprint In januari en febrauri werd door beide coureurs deelgenomen aan een rallycursus, welke met succes werd afgesloten door het behalen van de benodigde rally licenties.

Na een uitgebreide test in het Duitse Fürstenau is de equipe nu gereed voor deelname aan de Challenge, met als eerste evenement de Vechtdal rally welke in de omgeving van Hardenberg op 20 juni zal worden georganiseerd. De verrichtingen van het Maxifleur Rallyteam zijn te volgen op de speciale Maxifleur Rally Blog.
2/1/2009 Maxifleur wenst iedereen een voorspoedig 2009!
Terwijl de designafdeling van Maxifleur in Azië al weer druk bezig is met het ontwikkelen van een geheel nieuw assortiment kunstbomen nemen wij nog even de tijd om iedereen een fantastisch ´09 toe te wensen! De afgelopen maanden is er weer volop actie geweest bij Maxifleur, met spannende nieuwe ontwikkelingen. De 2 belangrijkste zijn ongetwijfeld de uitbreiding van ons bedrijfspand (waarbij de totale omvang vanaf oktober verdubbelde) en de bouw van een geheel nieuwe website, welke op een nieuw online platform zal gaan draaien. Wordt vervolgd!

19/12/2008 Maxifleur ontvangt order voor renovatie van Duits Cruiseschip
Vlak voor de kerst in 2009 ontving Maxifleur een bijzondere opdracht van Desigburo Cubik3 uit Hamburg: het cruiseschip Albatros, één van de cruiseschepen van de Duitse Rederij Phoenix Reisen, werd compleet gemoderniseerd en gerenoveerd.

In nauw samenspel met de interieur designers werden de kunstplanten gebruikt om de sfeerbeleving in de diverse ruimtes te versterken. Zo werden o.a. het bovendek met zwembaden, de fitness ruimte, diverse lounge ruimtes, 2 restaurants en de buiten promenade voorzien van schitterende nieuwe kunstplanten in strakke sierpotten.

Kwalitatieve Kunstplanten aan boord van de Albatros


Zwembad beplanting met kunstplanten van Maxifleur28/11/2008 Zwembad Pagedal kiest voor kunstplanten van Maxifleur
Afgelopen maand werd op het recreatiepark Pagedal in Stadskanaal het zwemcomplex geheel gerenoveerd. Na zorgvuldige afweging van diverse leveranciers kwamen de kunstplanten van Maxifleur als beste uit de bus. Met name de natuurgetrouwe uitstraling en de attractieve prijsstelling waren doorslaggevend om de verbouwing door Maxifleur uit te laten voeren.

In aanvulling op meerdere ingebouwde plantenbakken in het zwembad, welke gevuld werden met tropische kunstpalmen tot wel 5 meter hoog, werd tevens het terrasgedeelte sfeervol aangekleed met luxe Cycaspalmen in schitterende potten. Als klap op de vuurpijl werd ook een Kunstbamboe van 5 meter op het terras geplaatst.


5/10/2008 Nieuwe openingstijden Maxifleur showroomBuksus Kunstplanten voor buiten
De afgelopen week hebben we onze showroom weer eens een grote opfrisbeurt gegeven! De nieuwe serie kunstplanten voor buiten, met daarin onder andere vele verschillende buxus kunstplanten in allerlei vormen en maten, staat overzichtelijk voor u gepresenteerd. Uiteraard staan ook al onze nieuwe kunstbomen en kunstpalmen voor u klaar. Net als de koffie!

U bent dan ook van harte welkom om de kwaliteit van onze kunstplanten van dichtbij te bekijken. De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

Maandag         : 12.00 uur - 16.30 uur
Woensdag       : 12.00 uur - 16.30 uur
/
Vrijdag            : 12.00 uur - 16.30 uur
(buiten deze tijden op afspraak)

Voor de routebeschrijving naar onze showroom kunt u terecht op onze route pagina.

1/10/2008 winkel in Dordrecht overgedragen, nieuwe Mega Showroom komt eraan!
De enorme groei van de verkopen van kunstplanten in de Maxifleur webwinkel enerzijds en het sterk toenemende aantal projectbeplantingen anderzijds hebben ertoe bijgedragen dat onze bloemenwinkel in Dordrecht, welke in Augustus 2004 de basis van Maxifleur vormde, geheel verbouwd gaat worden en wordt overgedragen aan een nieuwe eigenaar. 

Naast de groei van de online verkopen van de kunstplanten was één van de belangrijkste redenen om de winkel over te dragen naar de nieuwe eigenaar het feit dat Maxifleur hard werkt aan een nog grotere showroom, welke geopend zal worden medio november 2008.  Zodra deze klaar is brengen we u direct op de hoogte!

De grote collectie kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen van de bekende topkwaliteit van Maxifleur zal voortaan te bewonderen zijn in de vernieuwde showroom van Maxifleur in Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 18c (direct aan de A15 naast de Karwei bouwmarkt).

5/9/2008 Maxifleur kunstplanten nu ook verkrijgbaar via Duitse webwinkel
De verkoop van de Maxifleur kunstplanten en kunstbomen collectie wordt na de succesvolle introducties van onze webwinkels in België en Frankrijk nu ook uitgebouwd naar Duitsland.

Middels onze eigen online webwinkel op www.maxifleur.de zal het uitgebreide assortiment voor zowel particuliere alsook zakelijke klanten worden aangeboden. Naast de nieuwe Duitse webwinkel zal Maxifleur, net als in Nederland, haar kunstplanten ook aanbieden voor projectbeplantingen in de kantoorbranche, de hotels en horeca en in zwembaden.

15/7/2008 Nieuwe bestelwagen in gebruik genomen
Vandaag is onze nieuwe bestelwagen, de Volkswagen Caddy Maxi, afgeleverd en in gebruik genomen. Deze extra verlengde bestelwagen, waarin zelfs bomen van 225cm  horizontaal vervoerd kunnen worden, zal het nog makkelijker maken door heel Nederland op locatie kunstbomen af te leveren, of voorbeelden te tonen voor projectbeplantingen.

VW Caddy MaxifleurNaast onze bekende vrachtwagen, hebben we nu dus ook de gelegenheid kleinere projecten tegen voordelige tarieven af te ronden.

Interesse in de mogelijkheden van kwalitatieve beplanting voor uw kantoor? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze verkoopafdeling (tel.06-46243809) die met plezier een gratis beplantingsadvies op maat kan maken.


20/6/2008 Maxifleur maakt televisiedebuut in Frankrijk!
De succesvolle TV hit Big Brother kennen we in Nederland bijna allemaal. De Franse tegenhanger, Secret Story, wordt voor de 2e jaargang op de Franse nationale televisiezender TF1 dagelijks uitgezonden en wordt opgenomen vanuit de hoofdstad Parijs.

We hoefden dan ook niet lang na te denken toen we van de Franse afdeling van Endemol een uitnodiging ontvingen om het ´Secret Story huis´ te decoreren met onze kunstplanten. In een compleet omgebouwde televisieset heeft Maxifleur onder andere een complete Façade aan de rand van het buitenzwembad bekleed met kunstzijden Hedera´s en hangpetunia´s welke gemonteerd werden op echte houten stammen.

Daarnaast werd met de schitterende Maxifleur Kunstplanten een ware tropische Oase gecreëerd!
Maxifleur maakt tv debuut 

25/4/2008 Magazijn vernieuwdmagazijn kunstplanten maxifleur Begane grond
Gezien de positieve ontwikkelingen van onze internetwinkels en het stijgende aantal projecten, waarbij grote objecten (restaurants, kantoren, zwembaden etc.) geheel worden aangekleed met kunstplanten en kunstbomen, was het een must om ons magazijn verder te optimaliseren. Om de gehele beschikbare oppervlakte en met name de hoogte van het pand (zo´n 6 meter hoog) optimaal te benutten hebben we over de gehele magazijnvloer een extra verdiepingsvloer geplaatst. Op deze manier kunnen we de verdere groei van onze omzet en het assortiment in goede banen gaan lijden.


15/1/2008 Nieuwe collectie gearriveerd giant fan palm 297p
Vandaag is er wederom een 40ft HighCube container gearriveerd met daarin weer een aantal fantastische nieuwe producten. Speciaal voor winkelcentra en zwembaden is een nieuwe serie palmen tot maar liefst 4,5 meter hoogte ontwikkeld. Naast de Cocospalm, Majesty Palm en de Fan palm is er tevens een schitterende nieuwe Cycas Palm met een doorsnede van ±125cm toegevoegd aan het assortiment. Ook de Phoenix Palm is nu in een grotere maat (±260cm hoog) leverbaar.

Neem snel een kijkje in de webwinkel om de nieuwe producten te bekijken!

buddha Bamboe 180cm in lime pot 270p29/12/2007 Maxifleur wenst iedereen een fantastisch 2008!
Met de kerstdagen achter de rug is het een mooi moment om iedereen een geweldig nieuw jaar te wensen. 2007 is voor Maxifleur een geweldig jaar geweest. De nieuwe Maxifleur collecties, bestaande uit zeer natuurgetrouwe kunstplanten en kunstbomen zijn bijzonder goed ontvangen en verkocht. Met name in de projectbeplantingen was een enorme groei zichtbaar. Zo werden er tal van projecten uitgevoerd in onder andere zwembaden, kantoorinrichtingen, militaire kazernes, Restaurants (onder andere AC restaurants), showrooms, eigenlijk teveel om op te noemen.

Ook in 2008 kunt u weer veel nieuws van ons verwachten. In januari hebben we samen met onze fabrikant in het Verre Oosten weer een aantal indrukwekkende kunstplanten ontwikkeld die vanaf het 2e deel van het jaar leverbaar gaan worden. Blijf de site dus in de gaten houden!

2-11-2007 Succesvolle deelname aan de Horeca Vakbeurs
Gezien de grote interesse vanuit de horeca branche naar onze collectie kunstplanten heeft Maxifleur besloten deel te nemen aan de Horecavakbeurs 2007, welke eind oktober gehouden werd in de Brabanthallen te ´s Hertogenbosch. Op de stand was een grote diversiteit kunstbomen en kunstplanten te zien, welke perfect te gebruiken zijn in restaurants, hotels en andere horeca aangelegenheden.

         Horecavakbeurs 07 1                   Horecavakbeurs 07 3     

Bent u ook op zoek naar een groene sfeermaker en heeft u de beurs gemist? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling (bereikbaar op 06-46243809) voor een gratis beplantingsadvies, of bezoek onze showroom in Papendrecht.

27-7-2007 Maxifleur wint aanbesteding
Voor de beplanting van haar 4 vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht schreef het Albert Schweitzerziekenhuis in juni een aanbesteding uit, waaraan ook Maxifleur heeft deelgenomen.
De unieke productkwaliteit, servicegerichtheid en het prijsnivo van de Maxifleur producten, waren voldoende aanleiding voor de strategische inkopers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis om Maxifleur te benoemen tot contractleverancier!

15-6-2007 De nieuwe showroom is klaar!
 
Door het grote aantal projecten en orders duurde het wat langer dan ons lief was, maar het is nu eindelijk zover: de nieuwe Maxifleur Showroom in Papendrecht is gereed. Verdeelt over 2 ruimtes van in totaal zo´n 100m² staat het gehele assortiment kunstbomen overzichtelijk en sfeervol gepresenteerd en vindt u tal van mooie overpotten in diverse materialen.

Geïnteresseerd in een showroombezoek? Maak dan snel een afspraak met onze verkoopafdeling op 06-46243809.

15-5-2007
Met het lossen van de 40´ High cube container van vandaag is ook de in januari ontwikkelde productlijn vanaf heden beschikbaar geworden. Met een voorraad van ruim 1.100 nieuwe bomen kunt u dus weer veel nieuws vinden in onze webwinkel.

Naast een veelvoud aan schitterende nieuwe vormen bomen is er met name op het gebied van de echte houten stammen veel vernieuwing te vinden. Ook hebben we een groot aantal nieuwe bladmodellen en kunstpalmen ontwikkeld.Super mooie kwaliteit en exclusief bij Maxifleur verkrijgbaar!

25-4-2007
Vanaf vandaag kunnen ook alle Franse bedrijven en particulieren hun voordeel doen, want de webwinkel Maxifleur.fr is gelanceerd. Met behulp van onze bestaande logistieke partners kunnen klanten door geheel Frankrijk binnen 3 tot 5 werkdagen worden voorzien van de mooiste kunstplanten die er in Europa te vinden zijn!

1-2-2007 Maxifleur.nl groeit verder!
Sinds de lancering van onze webwinkel in 2005 hebben de ontwikkelingen zich in rap tempo opgevolgd. Begin 2007 staat Maxifleur aan de vooravond van verdere expansie en in voorbereiding daarop hebben we per februari een nieuw pand in Papendrecht betrokken.

Vanuit deze locatie zullen alle logistieke activiteiten in de toekomst worden aangestuurd. Naast het verzendklaar maken van alle pakketten, biedt het nieuwe pand met een hoogte van ruim 6 meter, tevens ruimschoots ruimte voor een verdere uitbreiding van ons assortiment en voorraad.

Voor zakelijke klanten wordt tevens hard gebouwd aan een complete showroom, waar naast al onze kunstbomen ook tal van pot/plant combinaties te bewonderen zijn.

2-1-2007
Het nieuwe jaar is voor Maxifleur goed begonnen! De gehele eerste week werd benut om de relatie met de beste fabrikant van kunstbomen nog eens verder uit te bouwen. In vervolg op een voorstudie, is in China de basis gelegd voor een geheel uniek assortiment aan topkwaliteit kunstplanten en kunstbomen.
Naast verbluffend echt lijkende bomen zullen vanaf juni zo´n 40 nieuwe vormen, soorten en maten kunstbomen worden toegevoegd aan het reeds bestaande assortiment. Wordt vervolgd!

15-7-2006 Nieuwe website in gebruik
Na lang schaven en schuiven is het dan eindelijk zover: onze nieuwe webwinkel is gereed! Naast een veelvoud van grafische verbeteringen is tevens veel aandacht besteed aan een betere structuur van het besteltraject, met meer keuzemogelijkheden.

Om u tevens een indruk te geven van de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van projectbeplanting hebben we tevens de categorie ‘referenties’ toegevoegd. Hier vindt u een overzicht van een aantal projecten in diverse branches welke in de afgelopen maanden zijn uitgevoerd.

In het besteltraject is het nu ook mogelijk om te kiezen voor de optie ‘afhalen in de winkel’, zodat u kunt besparen op de verzendkosten. Uiteraard is ook een routebeschrijving naar de winkels toegevoegd.

Veel plezier met uw online aankopen!15-4-2006 Verkoopafdeling versterkt
De uitbreidingen van onze internetwinkel zijn de afgelopen maanden in een stroomversnelling gekomen door het aantrekken van een vertegenwoordiger. Per 15 april is onze verkoop afdeling versterkt door het aantreden van Emiel Spong uit Dordrecht. Emiel zal zich met name gaan richten op het ondersteunen van de afdeling verkoop zodat we ons serviceniveau verder kunnen verbeteren.

De indiensttreding van Emiel zal het ook beter mogelijk maken de groeiende stroom aan projectbeplantingen in goede banen te leiden, waardoor we in de toekomst ook ter plekke gedetailleerde beplantingsvoorstellen kunnen presenteren.