• Rating 9.22 out of 10,
  based on 467 real customer reviews.

  Maxifleur Kunstplanten

  9.22 out of 10 based on 467 user ratings

  Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

  Open: Monday-Friday 9am-17pm

  Phone: +31 - 085 - 4019712

 • Alle producten worden
  gemodelleerd geleverd
 • Niet van echt
  te onderscheiden
 • Meer dan 9500 producten
  uit voorraad leverbaar
 • Gratis verzending
  vanaf € 100,-*

Kunststof Plantenbakken

Voor kunststof plantenbakken en sierpotten voor uw kunstplanten bent u bij Maxifleur aan het goede adres. Met een zeer uitgebreid assortiment aan kunststof plantenbakken zit er altijd een bak, pot of schaal voor uw interieur tussen.

Wij leveren uitsluitend bakken en potten vervaardigd uit hoogwaardige materialen en afgewerkt met de beste stoot- en krasvaste lakken. Voor elk interieur vindt u hier een geschikte plantenbak of sierpot. Laat u door ons adviseren over de juiste pot/plant verhouding om tot een optimale combinatie te komen.

Kunststof Plantenbakken

Bij Maxifleur vindt u een zeer uitgebreid assortiment kunststof plantenbakken en sierpotten. Want een mooie kunstplant verdient een mooie kunststof plantenbak! We hebben plantenbakken in vele verschillende soorten en maten. Zo vindt u altijd een plantenbak die past bij uw inrichting. Zoekt u een plantenbak voor op uw kantoor met een mooie, zakelijke uitstraling? Of zoekt u een mooie sierpot of zuil om in uw restaurant de juiste sfeer te creëren? Met ons ruime assortiment kunststof plantenbakken slaagt u altijd.

Onze kunststof plantenbakken zijn bovendien geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ook in de winter laat u onze kunststof plantenbakken met een gerust hart buiten staan. Veel van onze plantenbakken zijn namelijk vorstbestendig en afgewerkt met hoogwaardige lakken die bovendien krassen en beschadigingen tot het minimum beperkt.

Tussen ons uitgebreide assortiment plantenbakken vindt u ook prachtige zuilen en sokkels. Wij hebben dus altijd de perfecte kunststof plantenbak of sierpot voor u. Plaats een plantenbak bij de entree of op een vensterbank, Maxifleur heeft het model voor u.

Heeft u advies nodig voor beplanting van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-4019712 en profiteer van ons gratis beplantingsadvies. We selecteren dan passende plantenbakken afgestemd op uw situatie, die zorgen voor een mooie uitstraling.

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan snel en eenvoudig via onze webshop. De betaling verloopt volledig veilig en door onze grote voorraad leveren we uw bestelling snel.