Rating 9.32 out of 10,
based on 438 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.32 out of 10 based on 438 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Luxe Plantenbakken

Kunstplanten en kunstboeketten komen het beste tot hun recht in onze prachtige luxe plantenbakken. De luxe plantenbakken zijn gemaakt van de allerbeste materialen en geschikt voor plaatsing op vensterbanken en bij een entree. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten kunt een combinatie maken met onze kunstbomen en planten voor buiten.

Geef uw bedrijf, showroom of huis een luxe en elegante uitstraling met onze plantenbakken tot wel 150 cm hoog. Dankzij de verfrissende kleuren of natuurlijke tinten komt uw kunstplant of kunstboeket uitstekend tot hun recht. U weet zeker dat deze combinatie de blikvanger van elke ruimte is. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod.

Luxe Plantenbakken

Met bloemen haalt u sfeer in huis. En uw kunstbloemen horen thuis in prachtige luxe plantenbakken van Maxifleur. Ons ruime aanbod bestaat uit vierkante, rechthoekige en ronde plantenbakken. Populaire modellen zijn onze zwarte en witte plantenbakken. Maar ook onze Cemani sierpot behoort tot de favoriete luxe plantenbakken van Maxifleur. Dit handgemaakte model is gemaakt van het echte Cemani hout, de kurkachtige laag tussen de barst van het Teak hout, zal absoluut niet misstaan in een huis, showroom of kantooromgeving.

De Cemani plantenbak wordt geheel met de hand gemaakt en dat maakt dit model uniek. Er bestaan geen 2 identieke modellen. Al onze luxe plantenbakken zijn licht in gewicht en geschikt voor vele verschillende kunstplanten en kunstbomen. De plantenbakken zijn uitermate geschikt voor in een vergaderruimte, wachtruimte, winkel, restaurant of op uw kantoor, maar zeker ook gewoon bij u thuis.Advies op maat

Kijkt u gerust rond in ons uitgebreide assortiment. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-4019712. We helpen u graag verder met een advies op maat.Luxe plantenbakken - the finishing touch

Maxifleur ontwerpt en produceert al sinds 1991 de mooiste kunstplanten en kunstbloemen van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en expertise ontwikkelen we kunstplanten en kunstbloemen die niet meer van echt te onderscheiden zijn. En onze luxe plantenbakken maken het geheel compleet. Bent u op zoek naar goede oplossing voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van ons gratis beplantingsadvies op locatie. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Rozenburg. Hier hebben we meer dan 1000 m2 aan kunstbloemen en planten voor u uitgestald.