Mix & Match

 De perfecte mix met een pot maak je zelf!

Heet u een leuke sierpot, plantenbak, schaal of zuil gezien maar twijfelt u over de combinatie met uw kunstplant? Is de plant niet te groot voor de pot of andersom en hoe doet de mix het in uw ruimte? Met onze plant-/pot configurator kunt u dat voortaan exact bepalen! Varieer er lustig op los met planten, potten, maten en settings! 

Configurator Configurator

Configurator voor persoonlijke combinatie

Stelt u zich eens voor dat u iedere combinatie van een plant met een pot kunt bekijken in verschillende omgevingen. Dat u ziet hoe een plant combineert met een pot en hoe deze combinatie het vervolgens doet in een bepaalde omgeving. Met onze plant-pot configurator kan het! Met deze tool kunt u iedere plant in verschillende afmetingen met iedere pot combineren en in verschillende settings plaatsen.

Van statisch naar levend met augmented reality

Bij online shoppen ziet u een stilstaand en vaak vrijstaand product op een 'platte' webpagina. Maar hoe weet u hierbij nu hoe de door u uitgekozen plant bij een bepaalde sierpot staat? En hoe doet die match het vervolgens in een bepaalde omgeving? Dat is vaak nog lastig in te schatten vanaf een webwinkelpagina. Met onze unieke plant-pot configurator ziet u exact hoe bepaalde combinaties er bij u thuis, zakelijk of ergens buiten zullen staan.


Hoe vind ik de beste pot bij mijn kunstplant?

De configurator bestaat uit drie velden. U start met het selecteren van uw persoonlijke voorkeuren in de twee verticale scrollbalken links. Daarna verschijnt uw selectie in het middelste vlak waarna u deze nog naar uw eigen wens en omgeving kunt aanpassen. Als u uw winnende combinatie eenmaal gevonden heeft, dan kunt u deze in het rechtervlak vastleggen en bestellen.

Stap 1


U begint uw zoektocht helemaal links. Selecteer in de bovenste horizontale balk de gewenste pot- en plantmaat en daaronder of u een plant voor binnen of buiten zoekt. Ook kunt u op het groene rasterpictogram klikken voor een overzicht van geschikte planten en potten en hier uw selectie maken.

Stap 2


Een selectie met bij uw voorkeuren passende planten en potten verschijnt in de twee verticale balken. Hier kunt u met behulp van uw muis doorheen scrollen. Bij sommige potten kunt u nog naar links of rechts swipen om andere kleuren te zien. Wat u uiteindelijk in de grijze balk in het linkerveld selecteert, dat verschijnt als combinatie in het middelste vlak.

Stap 3


Als uw combinatie in het middelste vlak verschijnt, dan kunt u deze vervolgens in bepaalde settings bekijken. Klik hiervoor op de pijltjes links en rechts van het groene pictogram van het fototoestel rechtsonder.

Stap 4


Uw combinatie nog persoonlijker maken? Dan kunt u met een klik op het groene fototoestel een foto van uw eigen omgeving uploaden. Deze kunt u nog naar wens en maat draaien en bijsnijden. Hierna kunt u de combinatie op elke plek in de foto plaatsen.

Stap 5


Bent u tevreden over uw unieke pot-/plantcombinatie? Dan vindt u in het rechterveld alle waardevolle informatie en specificaties in het kort. Wilt u meer informatie over de pot of plant, dan kunt u op de twee grijze infoblokjes klikken.

Stap 6


Overtuigd van uw combinatie? Dan kunt u deze aan uw winkelmand toevoegen en direct bestellen. Eerst de foto van de combinatie downloaden of met iemand anders delen, kan natuurlijk ook!


Bekijk de ideeën van anderen