Rating 9.28 out of 10,
based on 381 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 381 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Projectbeplanting


De kunstbomen en kunstplanten van Maxifleur zorgen voor een optimale sfeerbeleving waardoor werkplekken aangenamer worden, horecagelegenheden tot bloei komen en een bezoek aan het zwembad een echte beleving wordt!

Maar hoe combineert u de juiste kunstplanten met de mooiste plantenbakken voor uw interieur? Dat is een vak apart! Daarom helpen onze interieur adviseurs, met behulp van een geavanceerde 3D tool, u graag om de keuze een stuk makkelijker te maken. Hieronder leest en ziet u hoe dit werkt en kunt u direct en geheel vrijblijvend een interieur voorstel aanvragen.

Stap 1 - Maak een foto
U maakt een of meerdere foto’s van uw interieur en de plek waar u denkt kunstplanten of kunstbomen te willen plaatsen. Deze foto’s stuurt u via onderstaand formulier naar ons toe. U kunt uw foto’s natuurlijk ook meenemen naar onze showroom in Rozenbrug (NH) zodat u samen met een van onze adviseurs direct geholpen wordt met het kiezen van de juiste pot/plant combinaties. Bent u niet handig met computers of blijft u liever op kantoor, dan is er tevens de mogelijkheid dat wij bij u op locatie komen om te adviseren.

Stap 2 - U ontvangt een voorstel
Nadat wij uw foto’s, wensen en eventuele vragen hebben ontvangen, selecteren onze interieur adviseurs verschillende kunstplanten en/of kunstbomen in sfeervolle sierpotten, welke optimaal bij uw interieur passen. Vervolgens maken zij met behulp van de 3D tool een natuurgetrouwe impressie zodat u kunt zien hoe de gekozen pot/plant combinaties in uw interieur zullen staan. Tevens ontvangt u een offerte waarin de prijzen overzichtelijk vermeld staan.

Stap 3 - De plaatsing
Als u tevreden bent met het resultaat kunt u de offerte via de mail goedkeuren, waarna wij contact met u opnemen om de verdere afhandeling met u te bespreken. Zo hebt u de mogelijkheid om uw bestelling zelf af te halen in onze showroom in Rozenburg (NH), maar u kunt de plaatsing natuurlijk ook aan onze specialisten overlaten. Zij zorgen er voor dat de combinaties in perfecte staat en optimaal gemodelleerd bij u op locatie komen te staan.

Bedankt voor het inzenden van uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk ondertussen ons Lookbook om nog meer inspiratie op te doen! >>

Bel direct voor een GRATIS beplantingsadvies:
085 - 4019712