Projecten

Hier mochten we onze mouwen opstropen

Lage, smalle sierbakken vol rustgevende Bamboe in de kantine, inspirerende groene wanden in de gangen of de perfecte pot-/plantcombinaties passend bij uw huisstijl? Onze kunstbomen en kunstplanten zorgen voor een groene sfeerbeleving waardoor werkplekken aangenamer en productiever worden, horecagelegenheden tot bloei komen en ieder vrijetijdsbezoek een echte beleving wordt!

Maar hoe combineert u de juiste kunstplanten met de mooiste plantenbakken voor uw interieur? Dat is een vak apart waarin wij inmiddels ruim gespecialiseerd zijn. Om uw keuze makkelijker te maken geven we u vrijblijvend advies over welke kunstplanten, bomen en potten het beste bij u en de ruimte passen. Welke van de onderstaande projecten spreekt het meest tot uw verbeelding?

Bekijk ook: Virtuele Showroom | Inspiratie | Nieuwe Kunstplanten

SIEMATIC KEUKENS

Voor Siematic Nederland hebben we in de showroom sfeer gecreëerd door mooie pot/plant combinaties te plaatsen. Er is goed gekeken naar de de kleurstellingen van de showroom en hier de Kentucky sierpotten op aan laten sluiten. De Ananas kunstplanten geven het geheel een exotische sfeer.

In de vitrine hebben we tailor made kunstbomen geplaatst. De Gynko bladtakken zijn opgeboord op geprepareerde, echt houten stammen. Samen met de lichte grindlaag maken de kunstbomen van deze vitrine een echte aandachttrekker.

HOOGHEEMRAADSCHAP DELFLAND

Voor het Hoogheemraadschap Delfland hebben we in het bestaande meubilair bakken beplant met verschillende soorten kunstgrassen en bloeiende kunstplanten als Spathiphyllum. Van de grassen ziet u hier een voorbeeld. Er is een natuurlijke scheiding gecreëerd dat, door de natuurgetrouwe uitstraling, direct meer sfeer in de ruimte brengt.

EURETCO

Voor deze retail-service organisatie hebben we een vitrine geplaatst die hier gebruikt wordt als room divider. Door gebruik te maken verschillende sierpotten uit dezelfde serie in combinatie met hoge en lage kunstplanten is een prachtig geheel ontstaan met een dubbele functie: decoratief én functioneel. Een scheidingswand van topniveau!

Nog meer inspiratie opdoen

BEKIJK HET EENS VAN EEN ANDERE KANT

Misschien heeft u al een idee over hoe u het wilt. Maar bekijk het eens van een andere kant. Kijk eens hoe anderen hun ruimtes stylen zijn en doe daar nog meer inspiratie op. Klik op onderstaande knop en laat de sferen op u inwerken.


Bekijk ook: Kunst Klimop | Kunst Buxus | Kunst Varen | Kunst Bamboe | Kunst Bonsai