Rating 9.28 out of 10,
based on 376 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 376 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Projectbeplanting


De kunstbomen en kunstplanten van Maxifleur zorgen voor een optimale sfeerbeleving waardoor werkplekken aangenamer worden, horecagelegenheden tot bloei komen en een bezoek aan het zwembad een echte beleving wordt!

Maar hoe combineert u de juiste kunstplanten met de mooiste plantenbakken voor uw interieur? Dat is een vak apart! Daarom helpen onze interieur adviseurs u graag om de keuze een stuk makkelijker te maken. Zij adviseren over welke planten het beste in de ruimte passen en welke sierpotten of pot/plant combinaties het beste tot hun recht komen.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projectbeplanting welke wij hebben mogen realiseren.

SieMatic Keukens
Voor Siematic Nederland hebben we in de showroom sfeer gecreëerd door mooie pot/plant combinaties te plaatsen. Er is goed gekeken naar de de kleurstellingen van de showroom en hier de Kentucky sierpotten op aan laten sluiten. De Ananas kunstplanten geven het geheel een exotische sfeer.

In de vitrine hebben we tailor made kunstbomen geplaatst. De Gynko bladtakken zijn opgeboord op geprepareerde, echt houten stammen. Samen met de lichte grindlaag maken de kunstbomen van deze vitrine een echte aandachttrekker.

Hoogheemraadschap Delfland
Voor het Hoogheemraadschap Delfland hebben we in het bestaande meubilair bakken beplant met verschillende soorten kunstgrassen en bloeiende kunstplanten als Spathiphyllum. Van de grassen ziet u hier een voorbeeld. Er is een natuurlijke scheiding gecreëerd dat, door de natuurgetrouwe uitstraling, direct meer sfeer in de ruimte brengt.

Euretco
Voor deze retail-service organisatie hebben we een vitrine geplaatst die hier gebruikt wordt als room divider. Door gebruik te maken verschillende sierpotten uit dezelfde serie in combinatie met hoge en lage kunstplanten is een prachtig geheel ontstaan met een dubbele functie: decoratief én functioneel. Een scheidingswand van topniveau!

Zwembad Tropiqua Veendam
Voor het Tropiqua zwembad in Veendam hebben we een echte tropische sfeer gecreëerd met veel tropische kunstplanten en kunstpalmen. Te zien zijn onder andere de Agave, Washingtonia- en Phoenix Palm en de Jungle King. Door deze in de bestaande decoraties en rotspartijen te verlijmen zitten ze vast op hun plaats en hebben ze lange levensduur.