Retourneren

WIJ MAKEN ER GEEN PROBLEEM VAN

Mocht u na ontvangst van een bestelling onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kunt het product binnen 14 dagen retour zenden in de originele doos. Zorg ervoor dat de plant weer vastgebonden zit in de doos. Graag zien wij tevens een reactie van u tegemoet wat de reden is van uw retourzending.

ZO MAAKT U HET PRODUCT VERZENDKLAAR

RETOURNEREN KAN OP 2 MANIEREN

HET PAKKET ZELF RETOURNEREN

Nadat de producten volgens de instructies zijn verpakt kunt u het pakket zelf retourneren met een transporteur naar keuze.

Frankeer het pakket voldoende en stuur terug naar:
 • Maxifleur BV
 • Aalsmeerderweg 545c
 • 1437 EG Rozenburg
 • o.v.v. Retourzending
 • Nadat wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen retourneren wij uw aankoop bedrag terug. Bij aankopen beneden de € 100 wordt tevens de verzendkosten van de heen zending aan u geretourneerd mits u de gehele bestelling retourneert. Retourneert u een deel van de bestelling dan worden deze verzendkosten niet vergoed.

  HET PAKKET NAAR EEN DPD PARCELSHOP BRENGEN

  Nadat de producten volgens de instructies verpakt zijn, vraagt u bij ons een retourlabel aan. De kosten van een retourzending is € 5,95. Dit label plakt u op de doos en brengt u het pakket naar de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop.

  Nadat wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen retourneren wij uw aankoop bedrag minus de kosten van de retourzending (€ 5,95) terug.

  Bij aankopen beneden de € 100,- wordt ook de verzendkosten van de heen zending aan u geretourneerd mits u de gehele bestelling retourneert. Retourneert u een deel van de bestelling dan worden deze verzendkosten niet vergoed.

  Vraag een retourlabel aan door een e-mail te sturen naar: sales@maxifleur.com met vermelding van bestelnummer.

  RETOURNEREN VAN GROTE PAKKETTEN EN PALLET ZENDINGEN

  Grote dozen (boven de 180 cm) en palletzendingen kunnen wij eventueel bij u afhalen. Afhankelijk van de situatie zijn daar wel kosten aan verbonden. Indien u een grote doos of pallet retour wilt sturen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dat kan via het contact formulier of u kunt bellen met +31 (0)85 - 4019172.

  © 2008-2019 Maxifleur Kunstplanten. All Rights Reserved.