Returns Returns

Retourneren

WIJ MAKEN ER GEEN PROBLEEM VAN

Mocht u na ontvangst van een bestelling onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kunt het product binnen 14 dagen retour zenden in de originele doos. Zorg ervoor dat de plant weer vastgebonden zit in de doos. Daarnaast vernemen wij graag de reden van uw retourzending.

Zo maakt u het product verzendklaar

package package

Retourneren kan op 2 manieren

Het pakket zelf retourneren

Nadat de producten volgens de instructies zijn verpakt kunt u het pakket zelf retourneren met een transporteur naar keuze.

 

Frankeer het pakket voldoende en stuur terug naar:

Maxifleur BV

Rietwijkerdwarsweg 4

1432 JD Aalsmeer

o.v.v. Retourzending

 

Nadat wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen retourneren wij uw aankoop bedrag. Bij aankopen onder de € 100 worden tevens de verzendkosten van de heen zending aan u geretourneerd mits u de gehele bestelling retourneert. Retourneert u een deel van de bestelling dan worden deze verzendkosten niet vergoed.

Het pakket naar een DPD Parcelshop brengen

Nadat de producten volgens de instructies verpakt zijn, vraagt u bij ons een retourlabel aan. De kosten van een retourzending zijn € 5,95 per doos. Het label plakt u op de doos en het pakket brengt u naar de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop.

 

Nadat wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen retourneren wij uw aankoop bedrag minus de kosten van de retourzending (€ 5,95 per doos).

 

Bij aankopen onder de € 100,- worden ook de verzendkosten van de heen zending aan u geretourneerd mits u de gehele bestelling retourneert. Retourneert u een deel van de bestelling dan worden deze verzendkosten niet vergoed.

 

Een retourlabel vraagt u aan door een e-mail te sturen naar: sales@maxifleur.com met vermelding van bestelnummer.

Retourneren van grote pakketten en pallet zendingen

Grote dozen (boven de 180 cm) en palletzendingen kunnen wij eventueel bij u afhalen. Afhankelijk van de situatie zijn daar kosten aan verbonden. Indien u een grote doos of pallet retour wilt sturen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dat kan via het contact formulier of u kunt bellen met +31 (0)85 - 4019172.

inspiratie inspiratie