Rating 9.28 out of 10,
based on 376 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 376 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Retourneren van een product

Mocht u na ontvangst van een bestelling onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kunt het product binnen 14 dagen retour zenden in de originele doos.

Let op: om transportschade te voorkomen dienen de planten altijd goed vast gemaakt te worden in de doos, op dezelfde wijze zoals u deze van ons hebt ontvangen.Zodra wij de planten retour hebben en deze onbeschadigd zijn wordt het aankoop bedrag teruggestort.

Maxifleur kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor ondeugdelijke verpakking dan wel breuk tijdens transport.

U kunt het pakket, voldoende gefrankeerd, sturen naar:

  • Maxifleur B.V.
  • Aalsmeerderweg 545c
  • 1437 EG Rozenburg (NH)
  • o.v.v. Retourzending

Nadat wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u teruggestort. Bij aankopen beneden de € 100 wordt tevens de verzendkosten van de heen zending aan u geretourneerd.

U dient altijd zelf de kosten voor de retourzending te betalen.*

*Aldus, volgen wij de Europese wetgeving op het gebied van het herroepingsrecht.