Sale

Bent u op zoek naar goedkope kunstplanten? Bij Maxifleur hebben we kunstplanten in allerlei prijscategorieën. Bij Maxifleur stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze kunstplanten en kunstbomen. Dus ook als u een goedkope kunstplant bij ons koopt, zal u niet teleurgesteld zijn in de kwaliteit en perfecte imitatie. Als specialist op het gebied van kunstbeplanting, weten wij wanneer goedkoop duurkoop is. Bij Maxifleur vindt u goedkope kunstplanten en duurdere modellen, maar beide zullen het interieur, de tuin of het terras naar een hoger niveau tillen. Het zal elke euro dubbel en dwars waard zijn!

Goedkoopste groene kunstplanten | Goedkoopste bloeiende kunstplanten | Goedkoopste kunstplanten voor buiten

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunst Ficus Benjamini 150 cm x4
  ACTIE 4 x Ficus Benjamini 150 cm
  Waardering:
  87%
  Normale prijs € 279,95
  18% korting
  Aanbiedingsprijs € 229,95 € 190,04
 2. Kunst banaan boom 145 cm
  Banaan 145 cm kunstboom
  Waardering:
  100%
  € 99,95 € 82,60
 3. Pachira kunstplant op stam
  Pachira deluxe kunstplant 120 cm
  Waardering:
  85%
  Normale prijs € 99,95
  17% korting
  Aanbiedingsprijs € 83,26 € 68,81
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goedkope kunstplanten kopen in de sale

Wil je goedkope kunstplanten kopen? Hou onze website dan regelmatig in de gaten, want u kunt op deze sale pagina regelmatig kunstplanten van hoge kwaliteit, goedkoper kopen. Hier vindt u goedkopere kunstplanten in allerlei soorten en maten. Er zit vast iets bij dat u aanspreekt. U kunt over de hele website het filter in het menu gebruiken om uw maximale prijs voor een kunstplant te selecteren. Zo kunt u ook op de andere pagina's zoeken naar kunstplanten in uw prijscategorie. Op de pagina kunt u ook nog sorteren op prijs, zodat de goedkoopste kunstplant of kunstboom bovenaan op de pagina komt te staan. Wilt u de planten van iets dichterbij bekijken? Dat kan! Kom gerust langs in onze showroom.


Goedkoper uit met kunstplanten

Kunstplanten lijken in eerste instantie een dure aanschaf, maar hoe vaak komt het wel niet voor dat je echte planten dood gaan tijdens de vakantie?! Of omdat je toch niet de groene vingers hebt om jouw planten gezond en vol in bloei te houden. Ook de planten in kantoorpanden moeten vaak onderhouden worden. De service die je betaalt voor plantenverzorging moet je er dus ook bij optellen. Als je voor kunstplanten kiest, heb je al deze kosten niet. Je zet je kunstplanten neer en hoeft er jaren lang niet niet naar om te kijken. Af en toe een beetje afstoffen, dat is alles! je doet jarenlang met onze kunstplanten! Onderaan de streep is de keuze voor kunstplanten dus vaak goedkoper dan echte planten.

© 2008-2019 Maxifleur Kunstplanten. All Rights Reserved.