Maxifleur bloeit en groeit

Onze showroom is in aanbouw !

Wij zijn hard bezig met het bouwen van dé modernste kunstplanten showroom in Europa. Het duurt nu al even en dat weten we…Naar verwachting openen wij onze deuren in December en kunt u uitsluitend op afspraak uw bezoek plannen. Mocht u een verzoek hebben om een grote plant of boom toch eerst even te bekijken voordat u deze online besteld, kunt u onderstaand alvast een afspraak inplannen

Placeholder - first image on page

Maak hier je showroom afspraak

Gaan je echte planten steeds dood en heb je steeds nieuwe moeten kopen? Of heb je gewoon geen groene vingers? Dan helpen we je graag met het kiezen van een mooie kunstplant of kunstboom. Je hebt vast al eens kunstplanten gezien en dacht: jee wat nep. Dat zet ik nooit in huis of op kantoor. Maar dan ben je nog nooit bij Maxifleur in de showroom geweest. Onze kunstplanten en kunstbomen zijn niet van echt te onderscheiden en hebben een bijzonder natuurgetrouwe uitstraling. Maar welke moet je nu kiezen? Daar helpen we je graag mee. Door een afspraak te plannen wordt tijd gereserveerd on jouw persoonlijke wens qua kunstplanten en sfeer te bespreken. We zien je graag in onze showroom!

PLAN EEN AFSPRAAK

Goed om te weten:

Natuurlijk vinden we het fijn dat je een afspraak maakt. Dit is vrijblijvend, voel je niet verplicht tot aankoop. Als particulier kunt u niet direct kopen en uit de showroom meenemen. U kunt wel een afspraak maken en komen kijken. Daarna kunt u online bestellen. De situatie verandert per dag en we doen er alles aan om jullie en onze veiligheid te waarborgen. Samen gaan we de strijd tegen het virus aan en we vragen je begrip voor de maatregelen die we moeten nemen bij een bezoek aan onze winkels.

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht
  • Zelf klachten? Blijf thuis, we helpen je graag via onze webshop
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel
  • Schud geen handen
  • Houd 1,5 meter afstand, voor de showroom en in de showroom
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de showroom
  • Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel)
  • Contante betaling is niet mogelijk
  • Geen particuliere verkoop – kijken en online bestellen is wel mogelijk

Het dragen van een
mondkapje is verplicht


Desinfecteer je handen
van tijd tot tijd


Volg altijd de aanwijzingen
van het personeel


Houd 1,5 meter afstand,
voor de winkel en in de winkel


Betaal met pin
of contactloos

Plan een online adviesgesprek

Wil je liever thuisblijven en veilig online kunstplanten shoppen? We helpen je met gratis online advies zodat je straks thuis optimaal kunt genieten van blijvend groen om je heen! Wij nemen graag de tijd om de mooiste kunstplanten of kunstbomen, passend bij jouw woonstijl of kantoor, voor je uit te zoeken.

Neem via e-mail of telefoon contact met ons op.

Online adviesgesprek
Online support guy image