Tips en Trics

Deze tips en trics mag u niet missen!

Kijk, met deze reiniger blijven de bladeren van uw kunstboom mooi stofvrij. En als u uw kunstplanten na ontvangst direct uitvouwt, kunt u deze helemaal volgens uw wens modelleren…. Dat zijn nu eens waardevolle tips waarmee u de levensduur van uw kunstgroen verlengt en een langer mooi blijvende uitstraling creëert. Maar hoe dan precies? Daar hebben we lang met zijn allen over gebrainstormd en we zijn eruit! Deze top tips delen wij graag met u.

buxus verzorgen buxus verzorgen

Hoe verzorg je een kunstplant?

Hoewel kunstplanten nagenoeg geen onderhoud vragen, is het toch aan te raden uw kunstgroen eens in de zoveel tijd af te stoffen. Dit stofvrij maken zal er namelijk voor zorgen dat u langer van een optimale uitstraling van uw kunstplanten en bomen kunt genieten.

Het makkelijkste om dit te doen, is met behulp van een antistatisch doekje of een vochtige, zachte doek. Neem de bladeren af met deze doek en het stof zal verdwijnen. Zet uw kunstplanten niet in de regen of onder de douche. Sommige van onze producten zijn namelijk gemaakt met echt houten stammen en / of takken, die in dat geval zullen gaan rotten.

Ook kunt u onze Silk Flower Refreshener gebruiken. Deze behandeling zorgt ervoor dat stof op de bladeren verandert in kleine balletjes die vervolgens eenvoudig met een plumeau of doek te verwijderen zijn. Ook trekt uw plant na het inspuiten hiermee minder stof aan.

Hoe modelleer je een kunstplant?

Hoewel wij de verzending van iedere kunstplant met uiterste zorg behandelen, kunnen we er niet omheen dat uw plant een verpakking nodig heeft. Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden, kiezen we hierbij voor de meest efficiënte verpakking. Dit betekent echter dat onze producten veelal opeengepakt bij u aankomen. Nee, u heeft zich niet vergist, u moet uw plant alleen nog even in model brengen.

Maar geen zorgen! Door de veelal flexibele constructie in de takken en bladeren van onze kunstplanten en kunstbomen gaat dat heel gemakkelijk. Zo kunt u uw groen geheel naar wens vormgeven. U trekt, buigt, vouwt en modelleert net zolang u tevreden bent! Of net zolang de plant in dat ene smalle hoekje past. Met kunstplanten kunt u gelukkig vele kanten op! En twijfelt u echt aan uw groene vingers? Haal een door ons gemodelleerde plant anders gewoon op in onze showroom!

bamboo bamboo
woonkamer woonkamer

Waar zet je je kunstplant?

Binnen, buiten, in uw horeca, thuis of op kantoor en in welke ruimte dan? Waar gaat u uw kunstplant zetten? In dat ene kleine hoekje in de hal waar maar weinig licht komt of die donkere zolder met een hoog plafond….? U mag het zeggen! Maar dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedacht!

Maak het u dan vooral gemakkelijk met de filters in het linkermenu. U kunt daarmee namelijk op toepassing zoeken. De meeste planten zijn overigens alleen voor binnen geschikt vanwege de delicate materialen. Enkele producten zijn dankzij onze protector echter wel UV-proof.

Nog steeds geen flauw idee waar uw kunstplant nu het beste past? Laat u dan eens inspireren door onze trendpagina's, inspiratie op instagram of inspiratiepagina's. Of breng eens een betoverend bezoek aan onze (virtuele) showroom. Gebruik maken van onze pot-/plant configurator kan ook!

Onze tips voor u