Waarom kunstplanten van Maxifleur?

Kunstplanten en kunstbomen zijn er in alle soorten en maten te vinden. U ziet ze in het dagelijks leven veelvuldig voorbijkomen, is het niet in eigen huis of bij vrienden, dan is het wel op het werk ter decoratie van het kantoor, of bij de lunch in het restaurant, 's avonds bij de entree van een appartementencomplex, of zelfs schitterende kunstpalmen in het zwembad. Kortom, kunstplanten zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld.

Maar hoe weet u nu waar u de beste kunstplanten vindt of de mooiste Kunstbomen? En waar moet u eigenlijk allemaal op letten? Zo zijn er alleen in Nederland al enorm veel mogelijkheden om kunstplanten te kopen, denk maar eens aan de grote tuincentra en bouwmarkten, maar ook webshops in kunstplanten schieten als paddenstoelen uit de grond! En bovendien roept iedereen dat ze de meeste keuze hebben, en natuurlijk de laagste prijs...

Als u echt op zoek bent naar een mooie kunstplant of kunstboom bekijk dan de onderstaande voordelen eens van Maxifleur Kunstplanten. Onze medewerkers (ook wel vakidioten genoemd) zijn al vanaf 1991 dag en nacht bezig met het ontwerpen, produceren en verkopen van de meest natuurgetrouwe kunstplanten en vinden hun inspiratie rechtstreeks uit de echte bloemen en planten. Zo worden al onze zelf ontworpen producten nauwkeurig nagemaakt met bijzonder oog voor alle details van het originele echte exemplaar.

De belangrijkste voordelen van Maxifleur kunstplanten:

# Specialisatie in het ontwerpen van natuurgetrouwe kunstplanten, kunstbomen en kunstpalmen geeft de meest natuurgetrouwe kwaliteit:
Al vanaf 1991 zijn de medewerkers van Maxifleur full time bezig met het ontwerpen, produceren en namaken van de mooiste echte planten en bomen. Door deze specialisatie, en met name de intensieve samenwerking met de beste kunstplantenfabriek van de wereld, zien onze kunstplanten er veel natuurgetrouwer uit dan de standaard kwaliteit die u in tuincentra en bouwmarkten vindt! Samen met onze fabriek zijn we continue op zoek naar de beste grondstoffen, waardoor onze bladprints er niet alleen echter uitzien, maar de plant ook veel realistischer voelt. Bovendien staan onze kunstbomen bijna allemaal op echte houten stammen. Ook de samenstelling van het aantal blaadjes en aantal stammen, zorgt er voor dat onze kunstplanten ware kopieën zijn van de mooiste echte planten. En zit uw keuze niet in ons assortiment, dan kunnen we zelfs naar wens een grote kunstboom van 5 meter bouwen!

De eigen ontwikkeling in de fabriek van ons assortiment zorgt er voor dat zo'n 60% van de kunstplanten in onze webwinkel exclusief verkrijgbaar zijn bij Maxifleur!

# Directe import zorgt voor de beste prijzen:
Door onze nauwe samenwerking met de fabriek in Azië zit u als klant van Maxifleur Kunstplanten op de voorste rij! Wij ontwikkelen en kopen direct bij de bron in het Verre Oosten, waardoor u niet alleen heel bijzondere kunstplanten krijgt, maar door deze korte inkooplijn zult u zien dat u ook nog eens fors geld kunt besparen! De beste kwaliteit kiezen én bovendien besparen gaan dus hand in hand!

# 1.000m² inspiratie in onze kunstplanten showroom in Aalsmeer:
Roepen op internet dat je de grootste bent, het breedste assortiment hebt met de meeste keuze, dat kan iedereen. U vindt in Europa echter maar 1 kunstplanten showroom van 1.000m² en dat is bij Maxifleur. Hier vindt u op overzichtelijke wijze de meest natuurgetrouwe kunstbomen, kunstpalmen en kunstbomen en bovendien kunt u ze direct meenemen, omdat onze voorraad direct in het magazijn naast de showroom ligt! Maxifleur toont u in Rozenburg (direct naast Schiphol en Aalsmeer) volop inspiratie door overtuigende combinaties van luxe plantenbakken met een mooie kunstplant.

# Projectbeplanting met kunstplanten is ons vak:
Een groot assortiment, een mooie showroom vol inspiratie, meer dan 5000 kunstplanten en kunstbomen op voorraad, maar bovenal: u wilt een ruimte inrichten en decoreren! Het vak van interieurbeplanting kent geen grenzen en voeren we dan ook dagelijks vol overgave uit. Onze producten worden door heel Europa geplaatst, van kantoorgebouw tot luxe hotel, van zwembad tot restaurant, van openbare bibliotheek tot uw huiskamer, de kunstplanten van Maxifleur zorgen voor de juiste sfeer!

Maxifleur projectbeplanting onderscheid zich door haar hoge servicegraad, kosteloze en vrijblijvende advies op locatie en levensechte 3D visualisatie van onze mogelijkheden. Dus heeft u geen tijd om naar de showroom te komen, of wilt u advies van een van onze interieur specialisten dan staan we voor u paraat!

Omdat een kunstplant een blijvende decoratie is waar u heel lang plezier van beleeft, is een bewuste keuze voor een kwaliteitsproduct van Maxifleur Kunstplanten een goede keus! Overtuig uzelf en kom langs in onze inspiratie showrooms in Aalsmeer en Ammerzoden en beleef hoe natuurgetrouw de beste kwaliteit kunstplanten kunnen zijn!