Wij gaan vernieuwen!

Ziet u dat prachtige Cycasblad voor u? Loop er maar eens heen en voel die bladeren eens.
En zag u die echte houten stammen van de boom waar u net langsliep? Dit is toch wat u wilt beleven als u een kunstplant of kunstboom gaat uitzoeken?
Precies! En dat kan dus straks in onze vernieuwde showroom!

Grootste showroom voor kunstgroen in Europa


Langzamerhand begint het steeds meer vorm te krijgen. Waar het eerst nog ideeën op papier waren, komen ze nu steeds meer tot leven. Kosten noch moeite hebben we gespaard om onze langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Wij bouwen dan ook de grootste, mooiste en meest moderne kunstgroenshowroom van Europa

Ruim 1000m2 aan groene en bloeiende inspiratie


Ga straks ook mee op ontdekking in onze showroom waar we meer dan 1000 m2 aan inspiratie bieden. Droom weg bij reusachtige kunstpalmen, exotische bamboes en de meest bijzondere bonsais, voel en ruik de levensechte kunstzijden bloemen en geniet van exotische kunst hangplanten.

Kijken, kijken en direct uit voorraad meenemen


In onze vernieuwde showroom profiteert u van het grote gemak van kijken, gratis en deskundig advies, en alle productdetails zien en beleven!

Kom thuis in onze showroom

Even overweldigd door deze levensechte beleving? Dat begrijpen we. Als Europees marktleider van hoogstaand kunstgroen hebben we tenslotte met gemak meer dan 10.000 producten op voorraad.
Laat het rustig op u inwerken terwijl u geniet van onze verse koffie. Is dat niet thuiskomen?